I šeici bacaju keca na Al Kuvajt!

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.02.18. | 11:12

Premijerligaši Kuvajta imaju čudne običaje… Često izbunare 4+, a onda se pritaje i sabiju po neku 0-2 partiju

Da se na startu razumemo, iz kuvajtskih fudbalskih bušotina umesto nafte često može da procuri i 3+ tipovanje. Danas smo na liniji 10. kola Premijer lige, odnosno u premotavanju, i razmišljanju šta valja odigrati na meču lidera Al Kuvajta i Al Jahre, i Kazme sa Al Arabijem. Ovi drugi su već tri puta uzastopno bili voljni da podele bodove, a dobitne tipove podare svima onima koji su na tiket stavili ćist X…

Šta nam, kada sve to znamo, danas valja činiti? Svakako, zov “keca” na Al Kuvajt nije zanemarljiv, pošto domaćin prvog susreta u minulih devet kola nije uflekao reputaciju. Osam dobijenih mečeva, i jedan X, vuku na Kuvajt, a makar 2+ izaziva u kombinovanoj kladilačkoj logici, s obzirom na Al Jahrinu statistiku. Naime, više od 2,5 gola po utakmici na mečevima gostujućeg tima palo je na četiri od pet poslednjih utakmica, dok domaćin ima po svoj prilici čudan tempo. Sve u svemu, Al Kuvajt u premotavanju pokazuje tri od pet mečeva sa 0-2 ishodom, uz dve čudesne 5+ partije na preostala dva meča.

Izabrane vesti

Za Kazmu, i Al Arabi, već smo rekli da je to priča u međusobnom trostrukom X format, ali ne treba zaboraviti i da oba tima igraju šareno. Biće zato da sve vuče ka trećem uzastopnom GG ishodu, a ne treba da začudi ni novi remi, pošto su obe ekipe na minulih pet susreta imale po dve partije na kojima je prošao X!

KUVAJT 1 – 10. kolo

14.50: (1,37) Kuvajt (4,60) Al Jahra (7,50)
17.00: (2,90) Kazma (3,15) Al Arabi (2,40)

* Prikazane kvote, podložne su promenama


tagovi

Al KuvajtKuvajtsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara