Monir sa agentom Bazićem
Monir sa agentom Bazićem

Ibrin lakat odložio El Monirov povratak u Evropu

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.07.19. | 21:50

Libijac čeka operaciju, a posle toga i transfer

Sjajno je Mohmed El Monir počeo još jednu sezonu u MLS ligi. Iako je promenio klub, Libijac je nastavio da pruža impresivne partije i na novoj adresi, u Los Anđelesu, međutim, taman kad je uhvatio zalet i postao jedan od oslonaca tima mora na – bolovanje.

El Monira je u ambulantu poslao Zlatan Ibrahimović, udarivši ga laktom u glavu. Stralada je levom beku lobanja, ulubljena na jednom mestu, zbog čega je zatražio mišljenje lekara specijaliste i izvesno je da će oporavak potrajati nekoliko dana. A taman je bio naponu snage, delovao sjajno na mečevima sa Kanzasom i Hjustonom, pre nego ga je Zlatan u gradskom derbiju sa Galaksijem sačekao i patosirao, a po svemu sudeći i odložio već viđeni povratak u evropski fudbal.

Izabrane vesti

Naime, dva turska i jedan francuski klub su pokazali interesovanje da angažuju El Monira. Ne samo zbog gola posle soloprodora Kansazu i spašavanja svoje mreže protiv Hjustona koje je postalo hit na internetu i proglašeno jednim od poteza kola, već zbog dobrih partija u kontinuitetu.

Pogotovo što se 27-godišnji levi bek prethodno dokazao i u dresu Orlanda, u koji je stigao posle epizode u Partizanu.
„U samo deset dana, od najlepšeg gola prvenstva (ispred Runijevog sa 70 metara) , pa odbrane koja je proglašena u TOP 10 ikad MLS-a, fraktura lobanje je odložila El Munirov povratak u Evropu.Od Austrije, Francuske, najuporniji su bili klubovi iz Turske, Antalijaspor i Goctepe... Pošto Munir čeka najeminentnijeg stručnjaka za lečenje lobanje, kako bi zakazao operaciju,nadam se iskreno ga ne čeka prevelika pauza, i da mu je Ibrahimović samo odložio povratak u Evropu. El Munir je igrama zaslužio povratak u Evropu i evropski fudbal“, poručuje El Monirov agent Petar Bazić.

Pre odlaska u Sjedinjene Američke Države, El Monir je igrao za Al Itihad, Jagodinu, Dinamo Minsk i Partizan.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara