Kejlor Navas
Kejlor Navas

Idi tamo gde će znati da te cene: Kejlor Navas u Premijer ligi

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.12.18. | 09:57

Pitanje je samo da li u januaru ili na leto

Tibo Kurtoa je na ime dobio i mesto startera u Realu. Kejloru Navasu ostavljene su kup utakmice kao uteha. Slaba uteha za tako velikog golmana. Razumljivo, Kostarikanac nije zadovoljan i prema pisanjima madridskog Asa rešen je ode sa stadiona “Santjago Bernabeu“.

Štaviše, As piše da je sa takvom idejom upoznata i Realova uprava i da je, svesna da je Navas mnogo dao klubu, spremna da mu dozvoli da ode čim dobije neku fer ponudu, čak ne ni previše visoku, jer Kejlor sledeće nedelje slavi 32. rođendan. A tu ponudu treba da donesu Navasovi zastupnici, koji znaju igračevu želju da se pod stare dane oproba u Premijer ligi. Već neko vreme mu traže klub i vrlo je verovatno da će ga i pronaći, jer malo je boljih golmana na svetu, ma koliko se Real poslednjih sezona upinjao da ga zameni, pre svega Davidom De Heom, a onda i Kurtoom.

Izabrane vesti

Ono što Real nije spreman da uradi jeste da Navasa pusti već u januaru, pošto se Kiko Kasilja nije najbolje pokazao poslednji put kada je zbog povreda kolega dobio šansu. Zato će Kraljevski klub insistirati na Navasovom ostanku do leta, a onda – ruka ruci.

Zaslužio je Navas sve počasti u Madridu. Zinedin Zidan ga je toliko voleo da je navodno radio sve što je mogao ne bi li stopirao dolaske De Hee, pa prošlog janaura i Kepe Arizabalage. Za Zizua je Navas bio nesporni broj jedan. Ali kad je Zidan otišao Navas je ispao iz kombinacije. Kod Đulena Lopetegija je bar igrao i Ligu šampiona, ali kod Santjaga Solarija samo Kup.

Pride, plan za sledeću sezonu je da Andrej Lunin bude drugi golman Reala. Odličan je bio na pripremama, potom je otišao da se kali u Leganes, mada tamo retko dobija minute. Kako bilo, u Madridu veruju u Ukrajinca, a u takvim okolnostima jedino logično rešenje je da Navas ode. Mnogi bi ga klubovi dočekali raširenih ruku.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Kejlor NavasZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara