Ikardi ispao sa spiska! I još 11 Argentinaca

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.05.18. | 09:39

Sampaoli skratio spisak na konačnih 23

Još nije zvanično, ali svi argentinski mediji imaju istu informaciju: Mauro Ikardi nije na konačnom spisku od 23 igrača koji putuju na Mundijal!

Selektor Horhe Sampaoli će večeras objaviti konačnu listu, ali ona je već procurila u javnost i na njoj nema Ikardijevog imena. Sampaoli je sinoć presekao da sa šireg spiska odstrani 12 igrača, a Ikardiju nije pomogla ni činjenica da je završio sezonu kao prvi strelac Serije A. Animozitet u svlačionici prema njemu je očigledno preveliki da mu ne bi pomoglo ni 100 golova u sezoni. Neki ljudski kvaliteti su očigledno bili bitniji od fudbalskih za sastvaljanje Sampaolijevog spiska...

Izabrane vesti

Pored Ikardija, otpao je Romin Dijegi Peroti koji je u padu forme u drugom delu sezone. Borbu za trećeg golmana je dobio sjajni Franko Armani iz Rivera, a ispao je do sada redovni Nahuel Guzman. U odbrani se među 23 zahvaljujući dobroj formi uvukao Kristijan Ansaldi, a otpali su Funes Mori i Pecela. Nema nijednog Pereza iz lokalnih velikana Boke i Rivera, ali se tako nešto i očekivalo. Iznenađenje je da je precrtan Leandro Paredes. U žestokoj konkurenciji nije uspeo da se izbori ni mladi Lautaro Martinez koji stiže u Inter...

MOZZART KVOTE
Argentina osvaja Mundijal - kvota 9.00

Otpali su: Nahuel Guzman (Tigres), Ramiro Funes Mori (Everton), Herman Pecela (Fiorentina), Enco Perez (River Plejt), Pablo Perez (Boka Juniors), Leandro Paredes (Zenit), Gvido Pizaro (Sevilja), Rodrigo Batalja (Sporting Lisabon), Rikardo Senturion (Rasing), Mauro Ikardi (Inter), Lautaro Martinez (Rasing), Dijego Peroti (Roma).

SPISAK ZA MUNDIJAL

GOLMANI: Serhio Romero (Mančester Junajted), Vilfredo Kabaljero (Čelsi), Franko Armani (River Plejt).

ODBRANA: Gabrijel Merkado (Sevilja), Nikolas Otamendi (Mančester Siti), Havijer Maskerano (Hebej), Federiko Facio (Roma), Markos Roho (Mančester Junajted), Nikolas Taljafiko (Ajaks), Kristijan Ansaldi (Torino).

VEZNI RED: Eduardo Salvio (Benfika), Markos Akunja (Sporting Lisabon), Lukas Bilja (Milan), Ever Banega (Sevilja), Đovani Lo Selso (PSŽ), Manuel Lansini (Vest Hem), Anhel Di Marija (PSŽ), Maksimilijano Mesa (Independijente).

NAPAD: Paulo Dibala (Juventus), Sergio Aguero (Mančester Siti), Gonzalo Iguain (Juventus), Lionel Mesi (Barselona), Kristijan Pavon (Boka Juniors).

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentacija ArgentineRusija2018Mauro IkardiLautaro Martinez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara