Ilićeva analiza Bešiktaša: Najjača strana - napadačka linija

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.08.18. | 08:21

"Nemam tajnu. Volim fudbal. Partizan je moja kuća. Da igram u nekom drugom klubu, možda ne bih igrao i dalje u ovim godinama"

Saša Ilić je najveći deo svoje bogate karijere proveo u Partizanu, ali je imao i odlazaka u inostranstvo. Između ostalog igrao je i za Galatasaraj od 2005. do 2007. godine, pa zato i ne čudi što su ga novinari turskog Milijeta kontaktirali da bi prokomentarisao naredni okršaj Partizana i Bešiktaša.

Prvi meč ovog duela plej-ofa Lige Evrope igra se večeras na stadionu u Humskoj 1 od 20.30 časova.

Izabrane vesti

Ilić je u kratkoj analizi istakao snagu napadačke linije Bešiktaša.
"Bešiktaš je favorit. Ako prođemo ovaj dvomeč to ćemo uraditi uz pomoć naših navijača. Nešto možemo da uradimo uz pomoć podrške navijača. Znamo protiv kakvog tima igramo", rekao je Saša Ilić.

Imena crno-belih iz Istanbula sve govore sama za sebe...
"Bešiktaševa najjača odlika je napadačka linija. Lens, Kvarežma, Babel, Vagner Lav, Negredo... Svi su oni u napadu. Gledao sam neke utakmice Bešiktaša u prvenstvu. Imaju jak tim, igrali su Ligu šampiona, osvajali prvenstvo".

Naravno, dobio je i pitanje da li i dalje prati turski fudbal, posebno Galatasaraj čiji je dres nosio?
"Voleo bih da dođem da gledam meč Galatasaraja na Turk Telekom Areni. Uvek gledam mečeve tog tima. Oduševljen sam uvek kada je Galata uspešna. Hasan Šaš je u stručnom štabu tima, a on je moj blizak prijatelj".

Turski novinari su oduševljeni činjenicom da Ilić igra fudbal i u svojoj 41. godini. Pitanje je bilo jasno i kratko - u čemu je tajna?
"Nemam tajnu. Volim fudbal. Partizan je moja kuća. Da igram u nekom drugom klubu, možda ne bih igrao i dalje u ovim godinama", rekao je Ilić.

Foto: Star sport


tagovi

Saša Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara