Ramos i Militao (©Reuters)
Ramos i Militao (©Reuters)

Ima li mesta za Serhija Ramosa u Realovih 11?

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.04.21. | 11:01

Velika dilema pred Zinedinom Zidanom

Serhio Ramos se oporavio i ponovo konkuriše za mesto u timu Real Madrida, što bi moglo da stvori problem Zinedinu Zidanu.

Dugo su u Madridu čekali na povratak kapitena - a još duže čekaju na njegovu odluku o produžetku ugovora - međutim, situacija se, promenila u međuvremenu.

Izabrane vesti

SUBOTA, 21.00: (1.40) REAL MADRID (4.50) OSASUNA (8.50)

Iako nije mnogo igrao ove sezone, Brazilac Eder Militao ustalio se u startnoj postavi bez obzira da li ekipa igra u formaciji sa trojicom ili četvroricom igrača u defanzivnoj liniji. Štoper svojevremeno plaćen Portu čak 50.000.000 evra do početka aprila imao je ukupno sedam nastupa ove sezone, ali je od utakmice sa Eibarom u prvenstvu (2:0) nanizao osam nastupa u kojima je proveo svaki minut u igri. Samo tri puta Madriđani su primili gol u toj seriji, ali dva u pobedama nad Liverpulom (3:1) i Barselonom (2:1), a jedan u sinoćnjem remiju sa Čelsijem (1:1).

Odličan je bio 23-godišnji Brazilac i uz golmana Tiba Kurtou najzaslužniji što Real nije doživeo potop u prvom delu utakmice, pa se otvara pitanje da li u startnoj postavi Real Madrida trenutno ima mesta za Serhija Ramosa. Posebno 5. maja, kada je revanš sa Čelsijem u Londonu.

Nagoveštaj Zidanove odluke kome će ukazati poverenje na Stamford Bridžu dobićemo u subotu kada Madriđani igraju prvenstveni duel sa Osasunom. Ukoliko se iskusni defanzivac nađe od početka na terenu, uz Rafaela Varana, biće jasno da ga Francuz priprema za gostovanje u Engleskoj. Ako prednost dobije Militao, biće to i poruka kapitenu da u klubu i neće baš tugovati ukoliko ne prihvati ponuđene uslove za produžetak ugovora.

5. MAJ, 21.00: (2.20) ČELSI (3.10) REAL MADRID (3.60)


tagovi

Serhio RamosEder MilitaoReal Madrid

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara