Ima li zamene za Grizmana? U Atletiku kažu – ima!

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.02.18. | 09:44

Problem predstavlja Lajpcig, koji ne želi da pusti jednog od svojih najboljih igrača ili je bolje reći nije voljan da se odrekne njegovih usluga. To znači da će Atletiko morati da bude prilično izdašan u pregovorima

Antoan Grizman je prošlog leta bio na korak od prelaska u Mančester junajted, ali je transfer propao pošto je Atletiko Madrid dobio zabranu dovođenja igrača, pa Jorgandžije nisu mogle da pronađu adekvatnu zamenu za njega.

Ali, zamena je pronađena i Francuz narednog leta može put Premijer lige. Kako tvrdi nemački Bild, to bi mogao da bude supertalentovani napadač Lajpciga Timo Verner.

Izabrane vesti

Problem predstavlja Lajpcig, koji ne želi da pusti jednog od svojih najboljih igrača ili je bolje reći nije voljan da se odrekne njegovih usluga. To znači da će Atletiko morati da bude prilično izdašan u pregovorima oko njegovog angažovanja.

Verner ima 21 godinu, već je postao seniorski reprezentativac Nemačke, za koju je postigao sedam golova na 10 utakmica. Prošle sezone, momak rođen u Štutgartu, postigao je 21 gol u Bundesligi, dok je ove nešto skromniji, pošto je dao 10 na 17 mečeva.

Lajpcig je već odradio sjajan posao sa ovim igračem, pošto ga je njegova kupovina u junu 2016. godine koštala 10.000.000 evra. Profit od prodaje će biti nekoliko puta veći.

(FOTO: Action images)


tagovi

Timo VernerAntoan Grizman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara