Infarkt i Froncek probudili Kajzer

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.02.18. | 13:42

Mesec dana posle srčanog udara bivšeg trenera Crvenih đavola na poluvremenu meča sa Darmštatom vreme je za ponovljeni duel

Meč 19. kola Cvajte između Darmštata i Kajzeslauterna najzad će biti odigran. Okršaj davljenika i najslabije plasiranih ekipa u ligi obeležila je nemila scena pre gotovo mesec dana, kada je strateg Crvenih đavola Džef Štraser dobio infarkt na poluvremenu susreta. Utakmica je istog momenta prekinuta, na semaforu je stajalo 0:0, a večeras se meč igra od početka.

Luksemburški šef struke oporavio se i pušten je na kućno lečenje, a njegov posao preuzeo je iskusni strateg Mihael Froncek. Da li novi kormilar, bolest bivšeg trenera ili čak obe stvari, tek Kajzeslautern se prenuo od tog momenta i u prethodna tri meča zabeležio je dve pobede i pokazao da nije odustao od borbe za opstanak.

Izabrane vesti

Darmštat je vezao tri poraza, odnosno ostvario je jednu pobedu na prethodnih 16 mečeva u prvenstvu. Prvi susret u sezoni završen je remijem 1:1, a golova na obe strane trebalo bi da bude i sada.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 18:30 3035 NEM 2 Darmstadt - K'lautern tgg gg 1,90
Ukupna kvota1,90

NEMAČKA 2 - ZAOSTALI MEČ 19. KOLA

Sreda
18.30: (2,40) Darmštat (3,10) Kajzerslautern (3,20)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara