Benžamen Pavar (©Inter)
Benžamen Pavar (©Inter)

Interovo pojačanje leta – Benžamen Pavar za 32.000.000

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.08.23. | 21:46

Konačno

Saga je završena, igraču i njegovom novom poslodavcu se ostvarila želja. Benžamen Pavar je uspeo da se iskobelja iz Bajernovih stega – jer ipak se bavarski klub ispostavio kao preveliki zalogaj za njega – pa će karijeru nastaviti u Interu. Nerazuri su posle višenedeljnih pregovora i zvanično potvrdili da je francuski defanzivac potpisao za milanski klub.

Inter je za tu privilegiju morao dobro da se otvori imajući u vidu da zbog toga što vlasnici kluba ne žele da zavlače ruku u džep direktor Bepe Marota uglavnom mora da kupuje bez obeštećenja (tako je Borusiji Mennhengladbah uzeo Markusa Tirama) ili za male pare (Jan Zomer).

Izabrane vesti

Ovog puta je uspeo da ubedi menadžment da nešto i plate. I to ne malo, mada u današnjem fudbalu ova suma ide i za mnogo gore igrače od Pavara – 30.000.000 evra fiksno i 2.000.000 u bonusima.

Ipak govorimo o igraču koji je za četiri godine u Minhenu četiri puta osvojio Bundesligu, jednom i Ligu šampiona, Uefin Superkup, pa i Svetsko klupsko prvenstvo u čijem je finalu bio strelac.

Mersi Benži! Želeli bismo da zahvalimo Benžamenu Pavaru na četiri izuzetno uspešne sezone. Bio je važan deo tima u istorijskoj sezoni u kojoj smo osvojili šest trofeja, posebno imajući u vidu gol u finalu Svetskog klupskog prvenstva. Poštujući njegovu želju da potraži novi izazov pristali smo na transfer u Inter. Želimo mu sve najbolje”, rekao je direktor Bajerna Jan kristijan Dresen.

Svaka čast Tiramu, ali nema sumnje da je dolazak Pavara najveći Interov transfer ovog leta, a uz najavljeni transfer Romelua Lukakua u Romu verovatno i najveći u Seriji A.


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Benžamin Pavar

Obaveštavaj me

Bajern
Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara