Sergej Milinković Savić
Sergej Milinković Savić

Inzagi brani Sergeja: Bio sam u njegovoj koži, znam kako se oseća

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.12.18. | 16:40

„Samo treba da odgovori na kritike dobrim partijama na terenu“, kaže trener Lacija

Trener Lacija Simone Inzagi uveren je da će se fudbalski posrnuli Sergej Milinković Savić vratiti na raniji nivo koji mu je doneo epitet jednog od najtraženijih mladih fudbalera sveta.

Srbin je proteklih nedelja česta meta nezadovoljnih navijača Lacija koji su ga čak i vređali transparentima na rasnoj osnovi, a trener rimskog tima kaže da je pad forme normalna stvar u fudbalu.
"Prethodna dva dana Sergej je trenirao odvojeno od ostatka tima zbog povrede, danas se pridružio ekipi. Razumem kako se oseća. Bio sam kao igrač u sličnoj situaciji, ima trenutaka kada ne ide sve onako kako očekujete. Normalne su i kritike navijača, Sergej samo treba da odgovori na njih dobrim partijama na terenu", kaže Inzagi.

Izabrane vesti

Kormilar Rimljana kaže da je pričao proteklih dana sa SMS-om.
"Nemam ni gram sumnje u Sergeja. Uveren sam da bismo, da je postigao gol protiv Sampdorije, sada pričali o drugačijem Milinkoviću. Pričao sam sa njim i objasnio mu da mora da odgovori na prozivke i uvrede na terenu. Srećom, igramo na svaka tri dana pa može vrlo brzo da odgovori kritičarima", zaključio je Simone Inzagi.  

Foto: Reuters


tagovi

Sergej Milinković Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara