Komentari na vest

Isključenje Ksandera Severine o kome će se pričati (VIDEO)

g

gost s brda 1

pre 2 meseca

A sad sudija kriv,moze da bude samo nekome koji nije bio na stadionu ili koji nije gledao preko tv prenosa. Za dve klase bolja Zvezda!
B

Bruka

pre 2 meseca

Ma sram vas bilo, i Jokic je rekao da nije bilo za drugi žuti. Sto ništa ne kažete o tome kad poslednji igrac odbrane Hvang rusi Kalulua i dobija samo žuti karton, gde je bio VAR. 12 godine torture jednog kluba, nezabelezeno
J

Justicija

pre 2 meseca

Pri gradjenju udarac u glavu levom rukom a onda pri padu i desnom. Sta je jos trebao da uradi za zuti karton? Ah da, kome je sad do kosarke, drzavni projekat...
E

Epox76

pre 2 meseca

Kakvo građenje? Lopta je već kod Severine i ovo drvo se zaleće u njega sa leđa,može biti samo faul od Endijajea.
M

Malo kraduckaju

pre 2 meseca

Ovu titulu nam necete ukrast makar gorila srbija pa da vidimo jel dragi predesnik sme da je uzme
B

Brat45

pre 2 meseca

Nije ni prvi zuti zasluzio. To niko ne pominje.
b

batabane

pre 2 meseca

Eto to je ta sramota od države.Kaže Milojevic da se ne priča o sudjenju za Zvezdu,jer je to dosadno,i sramota.Severina je isključen na pravdi Boga.Kalulu je sebi stvorio poticiju da je sam pred golmanom Zvezde,i nebi ga stigli ni mrežama,i start je bio za crveni.Ali sramota je o tome pričati.Zatim onaj nepostojeci faul nad Hvangom ispred samog šesnesterca, i žuti za Kalulua, je sramota i Bogu za plakanje.Ali izvinjavam se opet, to je nesportski pročati.Zatim isticanje statistike, do koje je dovelo sviranje desetak nepostojecih faulova za Zvezdu, suprotno nesviranju 5-6 čistih faulova za Partizan, jeste sramota, ali za koga?Još sramote jedne, traže da se ne priča o sudjenju.A čemu li služi ta UEFA, kad zvezdin placenik Jokic, kaže nije sudjenje čime oni treba da se bave,vec je za to zadužen zvezdin savez.Izvinjavam se što sam sramotno komentarisao.
s

sudija kriminal

pre 2 meseca

Obratite paznju, videlo se u prenosu (bar na areni), 42. minut utakmice sudija se obraca Zahidu recima ‘shut the fuck up’. Cemu to?
j

jovajsa

pre 2 meseca

eto nove pesme za Sajsi i njenog muza.
G

GETAFIX

pre 2 meseca

Sudija mu je prethodno oprostio žuti za igranje rukom tako da nije mogao u par minuta dva puta da zažmuri.
K

Kukela

pre 2 meseca

Tebra jel ti radis u cirkusu sutra
G

GostW

pre 2 meseca

Evo malo objasnjenje za navijace Partizana koji su u svadji sa pravilima. Dakle, poslednji igrac odbrane je igrac koji iza sebe nema nikog sem golmana, a mozda ni njega, i koji nema drugog saigraca blizu sebe koji bi mogao da stigne protivnickog igraca ukoliko on ne moze da ga na propisan nacin zaustavi. Dakle, to nije igrac koji je za korak blizi golu od svojih saigraca, nije to ofsajd. U ovom slucaju, pored Hvanga, ima jos dva igraca, jedan levo, a drugi desno, koji su u liniji sa njim i jako blizu duela njega i Kalulua, cak jedan od njih, Mijailovic, odnosi loptu pre nego sto je dosudjen faul. U prevodu, nema govora o crvenom kartonu, naucite pravila! Pitanje je da li bi faula i kartona bilo da nisu igraci i klupa Partizana skakali sudiji na glavu.
Д

Дадо Нк

pre 2 meseca

Ево мало правила за тебе индијанац...У тренутку када Калулу скида лопту Хвангу њих двојица су два последња играча,иза њих су 2 играча Цз који су иза њих метар ипо.Не глуми да си ћорав,небитно је што је на 30м од гола,нормално да ће ова двојица стићи у тренутку када Хванг чупа и удара Калулуа!
D

Da,daa,daaa

pre 2 meseca

Gost w,ajde strucnjak reci ti meni nameran start sa ledja sa obe noge da se spreci dalji napad je zuti karton,a ko je tebi pisao pravila da nije tvoj vožd sa poternice
E

E ljudi

pre 2 meseca

Kako mi je drago sto nismo isti, covjek lijepo kulturno pokusava da objasn a li odgovor stize sa uvredom „indijanac“ sve receno!
d

d.g.

pre 2 meseca

Znači ni lakat u facu nije žuti karton. Vama ne postoji sudija sem Jovanovića s kim bi bili zadovoljni.
M

Milan25

pre 2 meseca

Dobro, zašto nije prikazan snimak na 1:0 za C.Zvezdu zašto se Natko našao na zemlji? Nije valjda samo od sebe legao, ne mora biti da je bio faul ali mogli su prikazati situaciju iz ugla iz kojeg se vidi.
G

Gledao sam

pre 2 meseca

Nije, udario ga Kalulu
G

Gostgost

pre 2 meseca

Zasto VAR nije zvao sudiju da pogleda da li je bio penal za Zvezdu kad je onaj uleteo Djigi u noge?
B

Bnm

pre 2 meseca

ZATO STO GLEDAMO TV AVenu GDE SE KOMENTATOR RADUJE GOLU A SUDIJA POKAZUJE FAUL U NAPADU. DRAZA MI JE TA NJEGOVA ISPALA NEGO OVAJ HEROJSKI BOD. ZNACI TV AVena PRENOSI, SETI SE MAJSTORICE ABA KADA SU UMESTO DODELE PEHARA PARTIZANU PUSTILI NARIKACE IZ STUDIJA!!!!
T

Ti si bot

pre 2 meseca

Botu ak9 je jovanovic dobar za ligu sampiona sto nebi za derbi. Ili si stvarno glup ili si bot.
D

Dale Ro

pre 2 meseca

Bando jedna, par minuta pre toga cist crveni karton iz udzbenika poslednjem igracu rezimskog kluba, a onda za gradjenje drugi zuti, BANDO ZAR NEMATE OBRAZA!
D

Da,daa,daaa

pre 2 meseca

Samo bih voleo da vidim sta bi ste pricali da je ovakav crveni dosudjen zvezdi,verovatno sve isto a vas vozd bi digao udbu na noge i krnuo saopstenjima,banda jedna obicna
T

TERZINA MANTRA

pre 2 meseca

TAKO SE LAKO NE DAJE DRUGI KARTON OSVEN PO NALOGU !
D

DOKLE BRE ONA PA ONA !

pre 2 meseca

BOG JE POMOGAI PARTIZANU A SUDIJA SKROJIO REZULTAT CRVENI KARTON SUDIJINA SRAMOTA
S

SAMO STRANE SUDIJE

pre 2 meseca

,,SUDIJO" STIDI SE. SUDIO SI PO NALOGU. HAJKA PROTIV PARTIZANA
S

Sve (ne)regularno

pre 2 meseca

Mislim da treba daleko vise da se prica zasto Zvezda nije dobila penal iako kobajagi imamo VAR. Pre svega mislim na sut Djige u 90. minutu, kada mu je odbrambeni odneo obe noge. VAR je morao bar da pozove sudiju da pogleda.
S

Sve regularno

pre 2 meseca

Nema sta da se prica, sve po pravilima. Prvi zuti za gazenje, drugi za udarac u glavu. Jeste brzo jedno za drugim, ali je sve po PS-u.
1

1112

pre 2 meseca

A je l po pravilima direktan crveni Hvangu?
S

Sve regularno

pre 2 meseca

Nije, jer nije poslednji igrac odbrane, ima jos dvojica pored njega, jedan levo, drugi desno. Znam da vam to rusi Sneska, ali tako je. Pitanje je i faul da li je bio, ali je sudija resio da mu da zuti pod pritiskom klupe i ograca Partizana
p

pedja986

pre 2 meseca

a je l po pravilu da zadnji igrac odbrane dobije crveni kada zaustavi kontru??
S

Sve regularno

pre 2 meseca

Jeste, regularno je da zadnji igrac odbrane dobije crveni kad napravi faul i zaustavi kontru. Na tvoju zalost, Hvang nije bio poslednji igrac odbrane, vec sam objasnio zasto u prethodnom komentaru
P

Perinco

pre 2 meseca

sve regularno@Ima,ali po dva metra iza!Crveni ko vrata!!!
G

Grga Cvarak

pre 2 meseca

A jel po pravilima i da se da zuti igracu koji namjerno napuca loptu nakon sudijskog zvizduka? Sto ga onda igrac Zvezde ne dobi u prvom poluvremenu? Molim te, odgovori, posto vidim da si ekstremno "objektivan".
M

Maestro

pre 2 meseca

Decko je indijanac, vidi se da ga boli uvo. Dobro pa se vratio
a

asi

pre 2 meseca

Svi su znali i pre utakmice da ce sudija navlaciti za CZ. Ali ovako perfidno niko se nije nadao. Severina nije drugi zuti zaslužio.
I

Ilic22

pre 2 meseca

Ovo nije bilo perfidno. Ovo je bilo otvoreno, ocigledno, namerno i bezobrazno.
D

Dexaman

pre 2 meseca

Ovog glavnog sudiju i sve VAR sudije odmah suspendovati...Strašno je u 21.veku ovako uticati na igru i rezultati. Srećom i božijom voljom, Partizan je zasluženo osvojio jedan bod!
P

Perinco

pre 2 meseca

Hoce se pricati da Hwanu nije dat crveni!?Nece naravno!
S

SAMO STRANE SUDIJE

pre 2 meseca

TO JE TABU TEMA ! CIGANI SU ZASTICENI.
I

Immobile

pre 2 meseca

Više ovo nije drugi žuti, nego što je Hwangu taj crveni. Start nije bio direktno sa leđa, ispred je bio ako se ne varam Mijailović ili Spajić.
G

Gostgost

pre 2 meseca

A za sta da mu da crveni? Prvo, pitanje je da li je uopste faul. Drugo, cak i da jeste, imas Mijailovica koji sa desne strane odnosi loptu, i jos jednog (nisam video lepo kog) koji sa leve strane stize. Svi oni su u liniji, cak je Hvang malo iza u jednom trenutku. Nema ni C od crvenog, jer nije poslednji igrac odbrane. Mislip sam da ste posle one cuvene utakmice Sase Ilica konacno naucili pravila sto se toga tice, ali vidim da niste.
J

Jesjes

pre 2 meseca

@imobile ispred Hvanga je bio Glazer i niko drugi i to se videlo po reakciji Hvanga koji je bio svestan svog faula i odmah se okrece ka sudiji i govori mu da je ovo samo zuti. Zadnji igrac je Hvang, tek kad pada Kalu pojavljuju se u kadru ostali + start sa ledja.
H

Heavy metal

pre 2 meseca

U čemu je problem? Lakat u lice je žuti karton i tu nema šta više da se priča.
f

fleka na derbiju

pre 2 meseca

Gde si video da ga je udario? Čovek se gradio, jeste ga zakačio, ali udario nije.... Za prvo gaženje neću da komentarišem žuti....
@

@fleka

pre 2 meseca

Je l u pravilima stoji da se gazenje kaznjava zutim kartonom ili da se tek trece gazenje kaznjava zutim? Tvoj argument je "samo ga jednom nagazio, nije nekoliko puta"
@

@fleka na derbiju

pre 2 meseca

Zapravo udara ga dva puta, prvi put u gradjenju u grlo, zatim u rotaciji 360 stepeni u padu ga jos jednom udara desnim laktom u glavu, vrati pogledaj ceo snimak...
I

Ivan pfc

pre 2 meseca

U pravu ste, kontakt nije sporan. Faul nad Severinom je vidljiv iz aviona.
B

Bog silu ne voli

pre 2 meseca

Srpskom Bajernu jos "meleona" državoooo. hitna sednica večeras... Razlika od nekoliko desetina miliona evra u budzetima i analizira se podjednako utakmica, izjednacavaju dva tima gde su jednom izmena Bazdar i Kastiljo od 19 godina koji nije igrao seniorski fudbal?!? a drugima jedan Kraso ne udje u igru, ali je zato reprezentativac Novog Zelanda bonus a svu decu pokupili po Srbiji... P.S.Ova dva žuta su pokazatelj šta Partizan treba da očekuje do kraja farsa prvenstva. svi na stadion!!!! NAPRED PARTIZAN!
N

Nije stvar

pre 2 meseca

u crvenom na kraju...nego ajmo realno uporedite start Severine za prvi zuti i start Hvanga kao poslednjeg igraca za isto zuti
u

uzicanin

pre 2 meseca

Vise ce se pričati o crvenom koji nije dobio Hvan,a crveni za Partizan je uzasan
B

Bida

pre 2 meseca

Jedva cekao sudija gani iz kg da nam iskljuci igraca ili pensl za njegov klub da svira
a

asa

pre 2 meseca

Nije iskljucenje nego zuti karton
S

Srbadoo

pre 2 meseca

Najjaca scena, pokazuju gol Sherifa a covek iskljucen zbog “laktanja “ bez da smo videli posteno ponovljenu snimku. Zabokrecina od drustva i fudbala Kao ogledala istog.
V

Vračar

pre 2 meseca

,,snimku"!!!!
R

Realni Arth

pre 2 meseca

Cestitke Partizanu, na bodu, protiv Zvezde, i cele kampanje koju ima, cak i od samih Partizanovaca! Bravo bre, moja Zvezda 70 miliona, a Partizan vrh 10 miliona, i umalo da nas dobiju i na nasem terenu! Ovo je odlika velikih timova (to smo mi bili nekada, i kad smo bili slabiji dobili derbije). Zao mi je svih navijaca Zvezde, a imam poruku za kompletnu upravu Zvezde, ajde lepo pod ruke idite i naucite skauting sluzbu u Partizan, jer svi njihovi stranci bolji od nasil imbicila, Hvan nikad mi vise ne bi igrao, prodaja urgentno, Kanga direktni krivac za drugi gol, Endiaj taj ne moze ni u Radnik Surdulicu da bud eu prvoj postavi ali kod nas igra i u LS, Olajnika, srednja klasa, puno boljih od njega ima u domacem sampionatu, Kraso -nedorecen, ne zainteresovan, Bukari SRAMAN, da li zbog taktike cuvanja koju mu postavio Duljaj ili nije mu bilo vece ne znam, Mijailovic, dusa me boli pa taj momak i kad imao 18 godina bio je kilav, direktno posle njegove greske mi dobili prvi gol, golman Glazer toliko lose srece je u Zvezdi da sve sto ide ka golu je GOL, dobar golman ali nesrecnik, zato CIAO, sta reci za onog Djigu, joooooj, no koment, Spajic onako, Rodic neprimeta, posto Partizan nije ni napdao ( a gle cuda dao dva prelepa gola). Mislim, da posle ovakve bruke, kad imas 5 puta skuplju ekipu i tresu it se gace do 70 i neke minute da slucajno ne izgubis, neko mora da snosi odgovornost, ali zaista da li ovaj glupi Marin koji nas ubio sa skauting sluzbom zadnje dve godine, sve uzas do uzasa, trosimo pare ko pijani a postroji na sPartizan sa pola ozbiljne ekipe. Da ne zaboravim, crveni karton za Severinu kod igranja rukom, a ne posle faula nad Endiajem, i obavezno crveni karton za Hvana, znaci CIST KO SUZA crveni zaono govno korejsko koga smo platili papreno, Natko ( nasa sreca pa nema vise snage)je za njega Maradona LICNO! Znaci, jos ne mogu da verujem da najskuplji tim Crvene Zvezde u istoriji, nije mogao da pobedi prosecni Partizan sa najgorom odbranom u istoriji, i ne samo to, Partizan zadrzace 1 mesto na tabelu i vreme je da Doktor Terzic i druzina pokupe prnje! Hvala im za sve uspehe, niko to ne moze da uspori ali dosta je bilo!
D

Dosta lazi

pre 2 meseca

Ti nisi nikad bio navijac zvezde, Ti si bot na zadatku
d

dexiko

pre 2 meseca

Kakav glup naslov. Nije bilo namerno???
Z

Zijani

pre 2 meseca

Može da se priča samo da je čist ko suza i tu je priča završena. Pa da:)
a

asano22

pre 2 meseca

E moj Pavle mozes li mirno da spavas...
T

Trike

pre 2 meseca

Mislim i tvrdim da ovaj trener i vecina igraca Partizana su pravi DIVLJACI onaj MARKOVIC ,primitivac Duljaj divljak, onaj Nahto tipican zidov provokator i divljak nisam zvezdas al su se bar ponasali sportski a ovi divljaci kao da su u zoloski vrt.
G

Grga Cvarak

pre 2 meseca

"Nisam Zvezdas". Jok, nisi. Vidi se odmah iz komentara da nisi. Ccc... I ti si nasao da pricas o seljakluku, a ovakve komentare ostavljas?
R

Rodman93

pre 2 meseca

Hahahahahahahahahah
O

O njoj

pre 2 meseca

O majci vašoj će se pričati
S

Saldanja

pre 2 meseca

Ponizio Stamenica 😂😂😂
R

Realni Arth

pre 2 meseca

Poptuno se slazem, Saldanja za ovog manekena Stamenica je licno Benzema, predriblao, donijao duele, postavio se uvek planski dok ovaj ludak broji zvezdice, pa jos nam i gol dao prelep, a istu situaciju imao Bukari, ali neko je Bukari neko je Saldanja!
G

Grga Cvarak

pre 2 meseca

2 faula, 2 kartona. Nema tu sta puno da se prica. Sudija je odradio svoj posao. Pogotovo kod prvog kartona jer je to covjeku bukvalno bio prvi start na utakmici. A kad igrac Zvezde napucava loptu nakon sudijskog zvizduka, tu se karton ne daje iako je to po pravilima igre automatski zuti. Ali nema veze. Sladji je ovako ovaj bod. Igracima Partizana svaka cast! Igrati skoro pola sata sa igracem manje u derbiju, nije to lako.
S

Sale84

pre 2 meseca

Oba faula su cisti zuti kartoni i apsolutno teza da je prvi faul koji je napravio veze sa vezom nema. Nagazio ga je sa ledja na tetivu u trku i sta je tebi tu sporno? Kod drugog apsolutno nista sporno, udara ga rukom u lice i to je to!!! A to sto ste vi navikli da kmecite samo i da stalno predstavljate kao da vas neko krade to je samo problem vaseg mentaliteta!!!
@

@sale84

pre 2 meseca

Bukvalno mu nije pipnuo lice i vidi se. Cak nije ni vrat pipnuo. "Flop" Ndiajea.
G

Grga Cvarak

pre 2 meseca

@Sale84 Ponovicu jos jednom... 2 faula, 2 zuta. Nigdje upozorenja, nigdje nicega. Prvi zuti, bukvalno prvi Severinin start na utakmici. Pa ti sad ako i dalje ne vidis problem u toj prici, nije frka. Partizan je iscupao bod, slozili se mi ili ne. Ja ti samo kazem da se u normalnim uslovima igracu ne pokazuje zuti odmah na prvi start kao ni to da se igracu koji vec ima zuti ne pokazuje odmah i drugi zuti, a da se prvo ne poprica sa igracem i kaze mu se sta ga ceka ako ne koriguje svoju igru. Apsolutno isto bih rekao i da je igracu Zvezde pokazan drugi zuti na isti nacin. Sudija je ili bio prezelen da sudi derbi ili ga je odsudio tendeciozno. Treceg nema.
D

DŽABA IM SVE

pre 2 meseca

PRVI BILI I OSTALI, ZAHID KALULU I SALDANJA JAČI OD CELE EKIPE MILIONERA GALAKTIKOSA
A

A Bog silu ne voli

pre 2 meseca

Srpskom Bajernu jos "meleona" državoooo. hitna sednica večeras... Ova dva žuta su pokazatelj šta Partizan treba da očekuje do kraja farsa prvenstva. svi na stadion!!!! NAPRED PARTIZAN!
A

Ahahahhahahahahahah

pre 2 meseca

Hvang nije poslednji igrac a Severina nad kojim je faul dobija zuti.
z

zbog čega

pre 2 meseca

će se pričati? drugi žuti zasluženo, igroa je i rukom par minuta pre toga pa mu je oprošteno
n

neshha

pre 2 meseca

Koliko tendenciozne naslove stavljaju,to je strasno!Ne moze da bude cistija odluka.
G

Grga Cvarak

pre 2 meseca

2 faula, 2 zuta? Ne moze da bude cistije? Objektivno, nema sta.
C

CRTANI FILM

pre 2 meseca

Hvangu samo žuti a Severini za ovo drugi žuti?
i

izgleda

pre 2 meseca

O penalu ni reč?
G

GROBARIJUS

pre 2 meseca

NEVEVOVATNO STA SE RADI U 21 VEKU...SEVERNA KOREJA BAJO MOJ NA SRED BALKANA..OVO NIJE SUDJENJE,OVO JE ...NIJE NI PLJACKA,NE NZAM KOJU JACU REC BIH UPOTRTEBIO..NE SVIRAN CRVENI HVANGU,IZMSILJEN DRUGI ZUTI SEVERINI,RUKA PORED LICA,NE PIPA GA..SLOBODNI UDARCI ZA ZVEZDU,IZMSILJENI..DULJAJ NAMENRO VADIO NAJBOLJE IGRACE DA BI OVI UZELI BOD,ZA NEVERICU..OVO STO SE RADI PARTIZANU SE RADI NIKOME NA SVETU NIGDE..
M

MNM

pre 2 meseca

Što je uvidio te najbolje igrače onda..? Svašta koja bujna mašta:))
г

гм

pre 2 meseca

скандалозно суђење,чак ни Терзић да је судио не би овако навијачки судио
N

Neutralan lokal

pre 2 meseca

Vas bre nije sramota za crveni pa produzetak 8 min pa zivi zid 11 met
D

Daj faul

pre 2 meseca

Povlacenje Antica za dres Serifa, to ti nije sporno jel!? Sram te bilo za komentar
G

Grga Cvarak

pre 2 meseca

Ne zaboravi da je produzetak bio skoro 10 minuta. 8 im nije bilo dovoljno, ali eto, srecom po nas, pa im nije bilo dovoljno ni tih 10.
a

arijena

pre 2 meseca

Vidi se da pratite kosarku pa i ne znate sta je zivi zid.
M

Miki2345

pre 2 meseca

Severina je crveni trebao da dobije 5 minuta ranije zbog igranja rukom.
a

a Bog silu ne voli

pre 2 meseca

Srpskom Bajernu jos "meleona" državoooo. hitna sednica večeras... Ova dva žuta su pokazatelj šta Partizan treba da očekuje do kraja farsa prvenstva. svi na stadion!!!! NAPRED PARTIZAN!

Bojank91

pre 2 meseca

Nije dobio direktan crveni pa da bi se tu nešto pričalo. Bilo bi glupo da mu je oprostio ovo, a svakako i da je 12 igrača imao Partizan na terenu ne bi mu pomoglo
g

gost111

pre 2 meseca

ako nema penala ima crvenih kartona,sram vas bilo ciganijo dokle ce vise sudije da vas podrzavaju
X

X

pre 2 meseca

A par minuta pre ovoga Hvan koji rusi kao kecer i to kao zadnji igrac odbrane...zutac. Strasne stvari.
b

bruka

pre 2 meseca

zadnji obara igrača koji ima otvoren put ka golu i to je i bez vara i sa varom crveni direktan.
s

seve krivi spoj

pre 2 meseca

Dečko je trebao biti isključen još ranije kada je namerno igrao rukom.
L

Loris Bauer

pre 2 meseca

Nadam se da je svakog navijača Zvezde bar malo sramota!
L

Lažna avangarda

pre 2 meseca

Obradoviću, ti li si?
d

djura frizurica

pre 2 meseca

Od koga?
S

Staa reci o vama

pre 2 meseca

Odma narucen naslov grobarski sve sto je protiv partizana to je "o tome ce se pricati" neverovatno koliko ste neprofesionalni
X

Xyz

pre 2 meseca

O cemu da se prica, skolskom primeru zutog kartona? Ili oprastanju koliko puta Kaluluu ili o Anticevom pljuvanju sudije u nadoknadi bez posledica?
M

Milojko Arsenic's

pre 2 meseca

Sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli!
S

Srbija=Severna Koreja

pre 2 meseca

SILA BOGA NE MOLI, ALI BOG SILU NE VOLI
M

Milojko Arsenic's

pre 2 meseca

Sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli!
n

ne bi mi

pre 2 meseca

ga vise na teren krocio.
J

Jöle 39

pre 2 meseca

Džaba vam i sudija. Napred Partizan
g

gugili

pre 2 meseca

Od taktike Igora Duljaja videli smo mlataranje rukama,skakanje u vis i posovanje sudija.
B

Bl rs bih

pre 2 meseca

Da je direktan crveni pa ajde ali drugi zuti sasvim zasluzeno.
B

Bjorn89

pre 2 meseca

A Hvangu crveni za start kao poslednjeg igraca u odbrani? A start posle toga?! Sudija odradio svoje!
D

Dosta lazi

pre 2 meseca

Nije bio poslednji igrac odbrane
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Naučite pravila.
@

@Nenad1246

pre 2 meseca

Tako je! Najzad neko pametan, da zna pravilnik FSS! U njemu jasno stoji da ukoliko je nad igračem Zvezde napravljen ovakav faul, to je direktan crveni, a ukoliko je reč o Zvezdinom protivniku, onda žuti karton ili čak ne mora ni faul da se svira. Ima i druga varijacija ovog pravila, koje kaže da ako igrač Partziana ovako startuje na igrača bilo kod drugog kluba u ligi, to je automatski crveni. U obrnutom slučaju se primenjuje isto samo žuti karton ili se ne svira ni faul.
4

4739229

pre 2 meseca

Hvang kao igrač najbliži golu pravi faul sa leđa i to nije crveni, a ovo jeste... I onda se nešto kao čudimo, što nam je fudbal ovde gde je...
R

RealNo1

pre 2 meseca

Зашто се "новинар" не потпише на јад од текста? За лакат у главу није жути????
v

vroom

pre 2 meseca

I ona Severina na jahti je odigrala jedan minut vise....
G

Gluten Free

pre 2 meseca

Sramotna odluka sudije. Morao je ipak malo da pogura. Da ne dozvoli nekakva iznenadjenja.
n

naravno

pre 2 meseca

svirao i pre nego ga ovaj dirnuo...
B

Bergkamp10a

pre 2 meseca

Ruka u lice, i to o cemu ce se pricati?
H

Hahaha163

pre 2 meseca

A zadnji igrac? Hahahaha, sedi 1!
O

Otac Makarije

pre 2 meseca

Jel preziveo…pitam za prijatelja?Ajde malo objektivnosti, tesko ti je gledas 100 i kusur minuta, ocekuje se da se igra do “zlatnog” gola kada ono a tamo….”Srpski Bajern” protiv desetorice “nikad slabijeg Partizana” i corak…ajmo sad paljba…
R

Ris

pre 2 meseca

Nije isto ako je samo podigao ruke ili ako je napravio trzaj. Kao na sudu, razlika izmedju otvorene i zatvorene sake prilikom udarca dve godine!
D

Daj faul

pre 2 meseca

I igrac Kopenhagena je preziveo lakat Milunovica pa je Milunovic dobio crveni…
N

Nenad B.

pre 2 meseca

Ruka u lice? Pa i na ovoj slici se vidi da je ruka na grudima Ndijaea. Umesto crvenog Hvangu, crveni Severini. Sramno! Inače Zvezda je zaslužila da pobedi ubedljivo i do tog 75.minuta i nema potrebe da joj sudija pomaže. Ali ovo je Zemlja Srbija.
G

Gost1976

pre 2 meseca

Čist crveni,šta da se priča.Ne pravite problem bez veze,
K

Komentar

pre 2 meseca

Komentar je da je ovo najsramotnija igra partizana ikad.
P

Premudri

pre 2 meseca

..a nabili vam 2 komada...
m

marios

pre 2 meseca

srpski bayern mora da ima svu moguću pomoć...nisu očekivali da neko sme da im da gol
A

AV

pre 2 meseca

Na zadatku!!!
S

Sto

pre 2 meseca

Ne spominjete i zuti Hvana koji je trebao da bude crveni
k

kikoman

pre 2 meseca

ne dobija se ceveni na 40m od gola liče
z

zato sto

pre 2 meseca

ono nije bio ni faul. cistu loptu je pokupio.
q

qwrrtyyy

pre 2 meseca

bzv komentar
И

И

pre 2 meseca

Faul Hvala nije za crveni, nije bio zadnji igrač, tu je bio i Mijailović, 40 metara od gola lagan start. A ovo nije za drugi žuti, to se slažem. Budite malo objektivni i jedni i drugi.