Iskreni Serhio Ramos: Kejn bi dominirao u Primeri

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.10.18. | 21:55

„Obožavam da gledam Englesku i Gereta Sautgejta, nadam se da neće imati sreće protiv nas“, kaže kapiten Reala

Kapiten Španije Serhio Ramos smatra da centarfor Engleske Hari Kejn ima sve kvalitete da uspe u španskoj Primeri i smatra ga najopasnijim protivnikom u sutrašnjem okršaju dve selekcije u okvoru Lige nacija u Sevilji.

Kapiten Gordog Albiona nalazi se u krizi, već šest utakmica nije postigao gol za reprezentaciju, ali to ništa ne znači Ramosu.
"Hari Kejn nije samo fizički sjajan napadač, on je i tehnički besprekoran. On možda može da iznenadi vas, ali mene teško jer sam uvek spreman za njega", rekao je Ramos.

Izabrane vesti

Crvena furija sutra ima šansu da pobedom overi prvo mesto u svojoj grupi Lige nacija, a Ramos igra svoju 160. utakmicu za nacionalni tim.
"Kod Engleza uvek ima dobrih tehnički nadarenih igrača. To je opasna selekcija, ali ne mogu da nas iznenade, dobro ih poznajemo. Znamo da će biti teška utakmica, da su fanatastičan rival koji ima iza sebe sjajan nastupa na Svetskom prvenstvu. Ali, ako nastavimo s pobedama i efikasnim partijama, biće to dobar znak za nas", podvukao je Ramos.

Kapiten Reala hvali i sdelektora Engleske Gereta Sautgejta.
"Zaista ga volim kao trenera. Možda kroz istoriju Engelzi nisu igrali lep i atraktivan fudbal, ali kod Sautgejta igraju jako lepo i privlačni su za gledanje. Nadam se samo da neće imati sutra sreće protiv nas, a želim im puno uspeha u utakmicama posle ove", zaključio je Serhio Ramos.

Foto: Action Images


tagovi

Hari KejnSerhio Ramos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara