Iskupljenje i nada Orlića: Pobeda ili zbogom Euru

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.03.18. | 10:44

Poslednji voz za selekciju Srbije do 19 godina

Lekcija rumunskih vršnjaka u Ploeštiju (4:0), defanzivna dezorjentisanost i napadačka uspavanost... Pričalo se da je "generacija 1999" jednaka "Novozelanđanima", ali su izabranici Miloša Velebita u sredu surovo spušteni na zemlju!

Fijasko na otvaranju kvalifikacionog ciklusa za EP u Finskoj mora što pre da bude zaboravljen. Uz obavezan trijumf nad Ukrajinom (13.30) i Švedskom, Orlići su prinuđeni da čekaju kikseve Rumuna.
"Iza nas je težak neuspeh protiv Rumuna. Nismo očekivali ubedljiv poraz i lošu igru, stvorili smo samo dve šanse na meču, dok su Rumuni svaku iskoristili i žestoko nas kaznili. Dali su nam četiri gola, ponizili nas i rapidno smanjili šanse da prođemo na EP. Ostale su još dve utakmice, verujemo da i dalje možemo da dođemo do šest bodova. Uz maksimalan učinak moramo da se nadamo kiksu Rumuna, jer samo tako možemo do prve pozicije", rekao je Đorđe Jovanović, a prenosi Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Srbija će protiv Ukrajinaca biti jača za povratnike Blalukina i Ilića.
"Značiće nam njihov povratak, ali nažalost nećemo ponovo biti kompletni. Van terena će biti štoper Veselinović, zbog žutog kartona, što će da bude veliki hendikep. Na nama je da sa postojećim snagama pobedimo Ukrajince i nastavimo borbu za završni turnir", dodao je Jovanović.

Naš rival je, podsetimo, odigrao bez golova u prvopm kolu protiv Švedske.

KVAL ZA EP M21 (GRUPA 4) - 2. KOLO

Subota
13.30: (2,50) Ukrajina M19 (3,10) Srbija M19 (2,80)
18.00: (2,50) Rumunija M19 (3,10) Švedska M19 (2,80)

Foto: MN Press


tagovi

Đorđe Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara