Komentari na vest

Ispad Jovića i Terzića: Srpski reprezentativci "podržali" kritiku trenera Fjorentine, pa uputili izvinjenje

đ

đura Đura

pre oko 1 godinu

Dali je iko očekivao da će Jović nešto pametno da uradi ?
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

Ne vidim nista sporno, komentar ispod slike je zapravo sve opisao kako jeste. To sto ovi nisu videli, ili se samo napravili da ne vide sta pise, to je vec druga stvar. Kad uporedis suvi kvalitet igraca Terzic i Jovic treba da pocinju. Biragi koji igra levo moze to i u poslednjoj liniji da igra, a iz aviona se vidi da je Jovic kvalitetniji igrac od Kabrala, samo sto se u ovom hrkljusu od rotacija, bezidejne igre i sebicnih poluigraca Kabral bolje snasao.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Jovic ima inteligenciju kao da je ponikao u zvezdi, on, lalatovic, srnic aka zikina sarenicac gobelja i slicni su pravi primeri kakve intelektualne velicine izbacuje klub iz najdbubljeg stadiona na svetu!
D

Dovlinho

pre oko 1 godinu

Kada krece autobus za Kaunas?
U

Ultra Viola

pre oko 1 godinu

Šta ste umislili Jedan prodaja za maglu.. A mali Terzić umislio kao Vlahović pa udario po Violi Ima da poštuješ i kad sediš i kad igraš
G

Gost13

pre oko 1 godinu

Iskreno ovog trenera Italijjana ne treba ni rođena majka da poštuje kako vodi ekipu. Cirkus cele sezone a realno ima tim za borbu za Evropu.
g

gost123

pre oko 1 godinu

o "inteligenciji" Luke Jovica je suvisno i nepotrebno uopste bilo sta reci
R

RealTalk

pre oko 1 godinu

Hahahahaha, grupa fanbojeva Luke Jovica objavila post, kako relevantno misljenje lololo
u

uplakani

pre oko 1 godinu

Đe staje autobus za Kaunas
P

Petrinjo8276

pre oko 1 godinu

Ja glavu dajem da oni ne razumeju nj Sta znaci to ispod slike na italijanskom.. verovatno buzge još ni rec stranog jezika nisu naučili..
r

reb8888

pre oko 1 godinu

...s'obzirom na to da je tekst na engleskom a ne italijanskom , ti si verovatno poslednja osoba koja bi trebala da ostavi ovakav komentar...a i ovi sto su ti udarili silne pluseve ili im je glavno samo da se neko pljuje ili smo postali veoma neobrazovana nacija...
c

cv

pre oko 1 godinu

imaju svoje misljenje treba i tako .