Adut Hirošime Terasil Dangda
Adut Hirošime Terasil Dangda

Ispit zrelosti za Hirošimu

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.05.18. | 16:02

Italijanu na klupi Sagana se drma klupa

Ispit zrelosti za lidera. U poslednjoj utakmici 13. runde japanske Džej lige, Hirošima će ugostiti Kobe, koji ne zna za pobedu već tri utakmice, ali spada u red najneprijatnijih gostiju, s obzirom da van svog bunjišta ima samo jedan poraz. Ili, još preciznije, na proteklih pet gostovanja ostvario je četiri pobede i remi.

Ipak, Hirošima na krilima Brazilca Patrika (devet golova) neumoljivo gazi i uz Serezo Osaku je jedina sa nulom u koloni poraza kod kuće. Ako se po jutru dan poznaje, Kobe će i ovu sezonu provesti na sredini tabele, dok je Hirošima potpuni hit prvenstva, nakon što je 2015. osvojila titulu, pa prošle godine umalo ispala iz lige. Ukoliko niste znali, glavni adut Kobea je Lukas Podolski, strelac tri pogotka na 11 utakmica.

Izabrane vesti

Najneprijatnije iznenađenje šampionata je poslednjeplasirani Sagan. Ekipa iz Tosua, na čijoj klupi sedi Masimo Fičadenti, nekadašnji trener Kaljarija, Verone (...). izgubila je svih sedam minulih mečeva, pa ne bi bilo iznenađenje da posle gostovanja Šimicua, koji je dve trećine bodova sakupio na strani, lestvicu podigne na kotu devet. Italijanu se, logično, drma klupa, pa bi u slučaju novog neuspeha polako mogao da spakuje kofere.

Foto: Action Images


tagovi

Japan 1sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara