Markos Roho (©Reuters)
Markos Roho (©Reuters)

Ispred Roha tri putića, vode na tri strane

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.10.20. | 16:48

Argentinac bira novi klub

Otpisao je Mančester junajted Markosa Roha. Nije ga licencirao za Ligu šampiona, neće mu ponuditi novi ugovor, a navodno je sklonjen iz ekipe, pa trenira sam po posebnom režimu.

Argentincu je time jasno poručeno da bi bilo najbolje za njega da potraži novu sredinu, a ima još nekoliko dana na raspolaganju da ode iz Junajteda.

Izabrane vesti

Kako pišu ruski mediji, Spartak iz Moskve je jedan od klubova koji su zainteresovani za Roha. Prelazni rok u Rusiji traje do 17. oktobra, tako da vremena za transfer ima. S obzirom na to da Argentincu ugovor sa Mančesterom ističe sledećeg leta, sve su opcije u igri: da ga puste uz minimalno obeštećenje ili čak i bez obeštećenja ili na jednogodišnju pozajmicu, samo da ga skinu s platnog spiska.

Spartak i Rusija su dobro poznate destinacije za levog beka, pošto je već igrao za ovaj moskovski klub u sezoni 2011/12, a onda je prešao u Sporting iz Lisabona. I upravo je taj klub drugi koji je raspoložen da dovede Roha u svoje redove. A, treći je Estudijantes iz Argentine, u kojem je Markos igrao prolećni deo sezone.


tagovi

Markos RohoMančester JunajtedSpartak Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara