Milorad Mažić
Milorad Mažić

Ispunjena želja: Mažić sudi Spartaku i Radničkom

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.05.18. | 14:32

Zvezdi Novica Anđelovski, Partizanu Petar Piper

Spartak je digao glas, Radnički se saglasio da je najbolje da sudije ne budu u prvom planu i njihova želja je uvažena. Četiri dana pre nedeljne borbe za mesto u Evropi - što inače baš i nije praksa - objavljeno je da će Milorad Mažić deliti pravdu u derbiju 36. kola Superlige u Subotici.

Taman da pređe granični prelaz Horgoš i polako se zaputi ka Kijevu gde će 26. maja suditi finale Lige šampiona između Reala i Liverpula.

Izabrane vesti

Kad su ostali mečevi 36. kola u pitanju, utakmicu Vojvodina - Crvena zvezda sudiće Novica Anđelovski, dok će pravdu u sudaru Voždovca i Partizana deliti Petar Piper. U Kruševcu, u kome Napredak čeka Čukarički, Milan Ilić sa pomoćnicima.

Što se tiče plej-auta, Bojan Nikolić je delegiran za veoma odgovaran posao u susretu Mačve i Javora, dok će Dejan Santrač biti na centru u drugom, ključnom duelu u borbi za opstanak: Mladost - OFK Bačka. Na utakmici Rada i Zemuna na Banjici Srđan Jovanović, a Igor Stojilković rasterećen putuje u Čačak jer meč Borca i Radnika nema rezultatski značaj.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Milorad Mažić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara