Skomina u akciji...
Skomina u akciji...

Istorija u Amsterdamu - VAR poništio prvi gol u Ligi šampiona, Tadić u ofsajdu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.02.19. | 21:50

Puno sreće za Real Madrid...

Na kolenima je Real u prvom poluvremenu utakmice u Amsterdamu protiv Ajaksa koji ga je pregazio u prvih 45 minuta. Domaćini su bili bolji u odnosu na najtrofejniji evropski klub, stvorili nekoliko izglednih prilika, uspeli i da postignu gol u 37. minutu, koji je poništen zbog ofsajda.

Obradovali su se navijači i igrači Kopljanika, Argentinac Taljafiko je pogodio mrežu posle gužve i greške Kurtoe, ali je glavni arbitar Slovenac Damir Skomina posle pregledavanja snimka uočio ofsajd u kojem je bio i naš Dušan Tadić i poništio pogodak.

Izabrane vesti

Prvi put u Ligi šampiona VAR se umešao u istoriji i spasio šampiona Evrope. Da li je glavni arbitar dosudio ofsajd zbog ometanja Kurtoe od strane Tadića ili što se Taljafiko aktivirao iz ofsajda za sada je dilema, važno je da je na semaforu 0:0 i da nas čeka zanimljivo drugo poluvreme.

Inače, reprezentativac Srbije je odigrao fantastično prvo poluvreme, imao nekoliko dobrih poteza (pogodio i stativu u 26. minutu) i zaista je pravi vođa mladog tima Kopljanika na utakmici sa svetskim velikanom.

Foto: Screenshot


tagovi

Dušan Tadić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara