Ivan Jović 151. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.01.19. | 11:22

Naš jučerašnji gost je sastavio listić koji vredi preko 100.000 dinara!

Pisac, reditelj, producent… Ivan Jović postao je MOZZARTOV 151. plemeniti kladilac sa dobitnim listićem. Ulog od 10.000 dinara koji naša kompanija daje svakom poznatom gostu Ivan je uspeo da preciznim tipovanjem uveća na fantastičnih 102.200 dinara koje je usmerio ka Udruženju logoraša i potomaka “Jasenovac”.

Sa poslednjim dobitnim tiketom uvećala se i ukupna suma koju je MOZZART donirao u okviru Humanitarnog tiketa u podne i sad iznosi ravno 10.791.520 dinara.

Izabrane vesti

Još malo pa jedanaest doniranih miliona i 1.000 poznatih učesnika!

Prilika je da vas podsetimo na plemenite kladioce koji su u Humanitarnom tiketu u podne ostvarili dobitke od 100.000 dinara i više među kojima je sad i Ivan Jović. To su: Andrea Trinkijeri, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković i Ivica Šurjak. Dakle, 29 članova kluba 100.000.

Naš 843. poznati plemeniti kladilac, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Pišu: Đurđe Mečanin i Miloš Milić


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara