Mirko Ivanić
Mirko Ivanić

Ivanić: Osetio sam da sam spreman za ovako veliki klub

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.02.19. | 13:24

“Želeo sam da napravim jedan iskorak u karijeri“, poručio je novopečeni prvotimac srpskog šampiona

Novi vezista Crvene zvezde Mirko Ivanić nije krio zadovoljstvo što je obukao dres srpskog šampiona. Bivši igrač BATE Borisova i nekadašnji kapiten novosadske Vojvodine zadužio je dres sa brojem osam, a ekipi Vladana Milojevića će se pridružiti na današnjem popodnevnom treningu.

Beloruskom šampionu na ime obeštećenja sleduje 1.300.000 evra, koje će biti isplaćeni u tri rate.
Stvarno sam srećan što sam zadužio dres ovako velikog kluba. Jedva čekam danas da treniram sa njima i dočekam prvu utakmicu“, bilo je prvo što je poručio Ivanić.

Izabrane vesti

Šta je presudilo da sada obučeš dres Crvene zvezde?
“Želeo sam da napravim jedan iskorak u karijeri. Bitno je izabrati pravi trenutak, bilo je tako i kada sam potpisivao za BATE, osećao sam da sam spreman da obučem dres ovako velikog kluba“.

Da li postoji određeni pritisak?
“Iskreno da kažem osećam taj pozitivan pritisak, ali sam apsolutno spreman i jedva čekam da zaigram“.

Na kojoj poziciji sebe vidiš u veznom redu?
“To je već stručnog štaba, na meni je da vredno treniram, a na šefu će odlučiti koju će mi ulogu dodeliti“.

Od velikog značaja će biti i to što će mu saigrač ponovo biti Nemanja Milunović. Ipak, ništa novo nije imao da mu otkrije.
“Znači mi naravno, tri godine smo bili zajedno, mnogo smo vezani, ali nije mi rekao ništa novo što nisam znao, Crvena zvezda je veliki klub i sve znam o Crvenoj zvezdi“, zaključio je Ivanić.

Izuzetno zadovoljan ostvarenim poslom bio je i sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela, koji je dugo insistirao na Ivanićevom dolasku na stadion Rajko Mitić.
“Poslednje pojačanje u ovom prelaznom roku, dugo smo ga želeli, nije potrebno posebno ga predstavljati. Dobićemo igrača koji je u najboljim igračkim godinama, može da igra na više pozicija u veznom redu, sa dugim iskustvom u Evropi“, rekao je Mrkela.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Mirko Ivanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara