"Mirko Ivanić"
"Mirko Ivanić"

Ivanić: Pobogu, nisam ja jedini igrač, zaboravite me, ostajem u Voši ili idem preko

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.01.16. | 19:45

Vezista Vojvodine u intervjuu za Alo kaže da nema šanse da pređe u Partizan, t da će, ako stigne ponuda iz Ljutice Bogdana, i Zvezda dobiti identičan odgovor

Mirko IvanićMirko Ivanić je bio jasan kada je, pisali smo već o tome, Ivana Tomića zamolio da pronađe drugo rešenje. Međutim, Partizan nije odustajao. Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura tako je za SOS kanal rekao da je 22-godišnji ofanizivni vezni i dalje "target" Partizana, da je sa Vošom postignut načelan dogovor, da se samo čeka da sportski direktor Ivica Iliev ubedi mladog fudbalera da je Humska 1 pravo izbor. Ali čini se malo verovatnim da će se to i desiti. Jer Ivanić u intervjuu za Alo kategorički odbija mogućnost da Novi Sad zameni Beogradom.
"Ne znam zašto se ponovo diže bespotrebna prašina. Priča oko mog prelaska u Partizan završena je još 31. avgusta u ponoć. Nije mi jasno zašto su toliko tvrdoglavi, pobogu, nisam ja jedini igrač. Najbolje bi bilo da me zaborave i da traže drugo rešenje", jasno je Ivanić poručio crno-belima preko stranica dnevnog lista Alo.

Priznao je da su uslovi transfera bili vrlo primamljivi, da je "ljudina" Ivan Tomić ostavio sjajan utisak, ali je po ko zna koji put istakao da protiv sopstvenih principa jednostavno ne može.
"Ostajem u Vojvodini dok se ne ukaže inostrani angažman... Nije stigla konkretna ponuda, ali Bože zdravlja, valjda će doći. Da li ove zime, na leto ili sledeće godine, nije bitno. Do tada, ne mrdam iz Voše".

Izabrane vesti

IZA KULISA: Vojvodina DA, Firma DA, a onda je Ivanić rekao Ivanu Tomiću: Nemojte više da me zovete!

Iako ni u Voši ne cveta cveće. Finansije su problem i na Karađorđu, pa je uprava kluba morala da izdejstvuje dozvolu navijača da daju zeleno svetlo za odlazak Ivanića u Partizan.
"Znam da bi klubu novac od mog transfera lepo legao, ali nisam ja taj koji treba da brine o finansijama, ja sam samo igrač. Pre dva dana sam se sastao sa vođama navijača ’firme’ koji su mi rekli da za dobrobit kluba ne bi bilo loše da odem. Takođe, rekli su mi da šta god odlučim, podržaće me, kao i klub. Ostao sam iza svojih reči", ostaje dosledan Ivanić.

Dodaje da se ne plaši reakcije navijača Partizana, jer nema razloga za dramu, te da nije čuo za ponudu Crvene zvezde. I bolje je da ne čuje, jer: "I nju bih odbio. Voša je jedini klub u Srbiji za koji bi nastupao".

Za kraj intervjua za Alo Mirko Ivanić je pojasnio i otkud sve one priče da je od malena navijač Partizana.
"Kada sam imao pet godina, kum me je nagovorio da budem partizanovac, kao i moje drugare. Ipak, nisam ’parni valjak’ gledao nikada uživo, samo sam pratio preko TV-a. Sada sam igrač Vojvodine i ne navijam ni za koga, osim za klub čije boje branim".

Sve jasno.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaFK PartizanMirko IvanićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara