Komentari na vest

Ivić kandidat da nasledi Stankovića, konkurent mu tvorac poljskog čuda

P

Posetioc

pre 29 dana

Ovo može da bude dobra priča za Ivića, pogotovo ako Gazprom uleti lovu za solidan budžet, titulu treba da odbrani bez problema i to mu samim tim jača trenersku biografiju a plus bi mogao da upiše i solidan rezultat u nekom od evropskih takmičenja što mu objektivno fali i onda bi mogao napraviti sledeći iskorak u krajieri.
D

Drvo

pre 29 dana

A šta fali Duljaju i Nađu?
J

Jedan je Vladimir Ivic

pre 29 dana

Srozace se ako prihvati da vodi ovaj klub, budimo realni. Jeste madjarski gigant sa velikom istorijom i tradicijom, ali, nije to bas neki atraktivan projekat.
K

Kg

pre 29 dana

Ne, partizan je dobar projekat. Šta ti umišljaš. Ferencvaroš svake godine igra ligu šampiona ili ligu uefa ne znam šta bi ti hteo. Baš si se nalupetao. A ni Ivić nije Gvardiola da se otimaju najbolji klubovi lige petice ili bilo koji klubovi lige petice da budem precizniji. Spusti se malo na zemlju i ne veličaj ga toliko. Ferencvaroš je taman klub za njegov trenerski kvalitet. Inače bi bio trener u ligama koje sam ponenuo malo pre. Svašta.
A

Alo dečko

pre 29 dana

Šta ti lupetaš, srozaće se, a bio trener Krasnodara. Pa Ferencvaroš je bolji klub od tog Krasnodara kako god okreneš. I po igračkom kvalitetu a pogotovu po istoriji kluba.Plus igra stalno jedno od 2 najjača evro takmičenja a Krasnodar Rusku ligu. Pa valjda će pre trenerski da se iskaže i profitira za dalje u 2 najjača evro takmičenja nego ligi koja je pod sankcijama, e svašta. A ko je Ivić šta je on to epohalno postigao da bi mu bilo ispod časti da vodi Ferencvaroš. Šta sve neću pročitati bože dragi.
S

Sf

pre 29 dana

Ivić sve nogom da se udara u d. pe od sreće ako ga uopšte Ferencvaroš izabere. Da noje on Gvardiola da mu je Ferencvaroš srozavanje. Koliko bidalaština čovek može da pročita. Pitanje je da li će ga uopšte izabrati.
I

Ivić

pre 29 dana

U pravu si, moram da preuzmem Partizan, taman da upoznam Vazuru napokon !!!
J

Jedan je Vladimir Ivic

pre 29 dana

Glupanima nece biti jasno cak ni ako im nacrtas, ne vredi jednostavno. Covek je za jacu ligu od madjarske, nije moj komentar uperen protiv Fradija vec pre svega protiv lige u kojoj taj klub nastupa. Covek je vec bio u Grckoj (4-om najvecem klubu tamo), Izraelu i Rusiji pa i Cempionsipu koji je najjaca druga liga na svetu, zasto da preuzme ove? Mozda je samo i do mene jer imam prevelika ocekivanja u vezi njega, nije ni to iskljuceno i nije nemoguce.
И

И

pre 28 dana

Ево ја нисам ни на чијој страни овде, само бих читајући ове коментаре да поставим питање може ли овде нормално и господски да се дискутује, без коришћења израза "глупан", "лупетање", "мртви" и остало? Ниво људи који ово пишу није тешко погодити.