Ivica Tončev analizirao Floru: Igraju baltički fudbal...

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.06.19. | 18:43

„Odgovorićemo ofanzivnim stilom“, uverava prvi čovek Radničkog

Ako se gleda rezultatski učinak u prošlom prvenstvu i status nosioca na tablicama UEFA, ne bi smeo Radnički i Niša da ima problem na početku evropske odiseje. Tim sa Čaira dobio je za rivala Floru iz Talina i prema opštim ocenama slovi za velikog favorita da obezbedi plasman u drugu eliminacionu rundu na putu ka grupnoj fazi UEFA takmičenja.

Žrebom je odlučeno da sastav Nenada Lalatovića 11. jula dočeka Estonce, a sedam dana kasnije im ide u goste, na Baltik.
Radnički će drugi put uzastopno, posle 35 godina, igrati u evropskim takmičenjima. Drago nam je što smo ispunili obećanje dato navijačima pri dolasku u klub da će u bliskoj budućnosti gledati evropski Radnički. Klub iz Estonije igra kvalitetan fudbal i njihova je prednost što kod im je prvenstvo u toku, dok mi uigravamo tim. Uprkos tome, verujem u tim i da ćemo dati sve od sebe da prođemo u naredno kolo. Naša ekipa poseduje iskustvo iz prethodne sezone koje ćemo gledati da na najbolji način iskoristimo u duelima sa Florom. Ekipu iz Estonije ne potcenjujemo, ali smo svesni kvaliteta i iskustva igrača od kojih su mnogi odigrali veliki broj evropskih mečeva“, podseća Ivica Tončev, prvi čovek niškog kluba, koji je izuzetno aktivan u prelaznom roku.

Izabrane vesti

Podsećamo, u Niš su već stigli Nemanja Tomić, Milan Makarić, golman Marko Knežević, Nikola Petrović, Đorđe Đurić i Veljko Batrović. Očekuje se još potpisa, kako bi ekipa spremno dočekala takmičarske izazove.
„Estonski tim čine domaći igrači, uz jednog stranca i to iz Finske. Oni će igrati svoj „baltički“ fudbal, sa puno duela i skok igre, a mi ćemo svojim ofanzivnim stilom gledati da ostvarimo prednost u prvom meču, kako bismo rasterećenije otputovali u Talin. Pozivam sve ljubitelje Radničkog da nas maksimalno podrže kako slavili zajedno“, dodao je Ivica Tončev.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara