Komentari na vest

Iz Mačve u Dunajsku Stredu: Branislav Knežević pet godina u Slovačkoj

G

Gost10

pre preko 2 godine

Ne bih da ureknem decka, ali prodao se dalje, što je igrao za repku, igrao je...
G

GRGB

pre preko 2 godine

Ako se Gajic ne vrati da bude predsednik Vojvodine, bice katastrofa jos veca nego sada.
U

United off

pre preko 2 godine

Vidim navijaci mastaju o Valakari-u, malom skandinavskom Lampardu. A dobili su analizu da je Ibrahime Mustapha iz Sremske Mitrovice novi Abubakar, pa ni to ne mogu da zavrse. A ne po Grckoj igraca koji ima 12k mesecnu platu.
G

Gost1234

pre preko 2 godine

Kruze price po Sapcu da je Branislav prodat davno nekoj menadzerskoj agenciji (ramadani?) za tipa 250k, a verovatno je bio i kusur za nekog "bliskom" klubu...

cv c

pre preko 2 godine

Ramadani stoji iza Macve zna se to, i ako je zvanicno Ranko S. menadzer. Bilo je reci da preuzme Macvu pa su se bunili ali sada tajno ali vuce konce. Sta radi zdrav klub i sredina kao Slovaci potpisu sa mladim igracem na 5,6 godina da ima vremena za sve. A nasi veciti a kamoli ovi ostali potpisuju maksimalno na 3 godine, smeh, bruka, sra.nje, m.s, a mi samo treba da gutamo govn. dokle bre dokle? Vosa htela i ovog,, nikog taj klub nece dovesti, a po tome se vidi kakav je odnos prema Srbiji i prema fudbalu. Za razliku od vecitih Vojovdina na prvom mestu predstavlja Srbiju, i borbu za Srbiju, isto tako donekle i Macva koja je nesto mladja i kojoj su zabranjivali ovo ime. Bilo bi lepo i pamentno i da je srece da Vojvodina prva to zasluzuje i Macva naravno iznad grba stave krunu, da se razlikuju od komunistickih klubova, vecine i da se zna da su tada nastali i da su se tada borili pa zato treba da budu kraljevski klubovi. Da ima malo nekog osecaja ako bi se to desilo dosao bi neko sa dvora da to blagosilja i da potvrdi da su to zasluzili a sto da ne i da finansijski pomogne ako moze.
L

Liverpool 78

pre preko 2 godine

Vojvodina na misice u Play Off! Ocajan tim, nemaju napadaca, organizatora igre, stopera da zna sa loptom, golmana, trenera. Tsc i Cuka sunogo iznad, a tu su i Spartak, Napredak, Radnicki.. Organizaciomo su ispod Surdulice i Kolubare.
B

Berliner

pre preko 2 godine

Hahahaha a trazili ga Juve inter jao bre novinari smjesni ste
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

sta ce novinari...menadzeri gurnu kintu da se pisu bajke kako bi zainteresovali stvarno nekog za ovakve igrace
P

Podbara

pre preko 2 godine

Sta ostane od onakve Vojvodine u par meseci... Dobro zapamtiti imena sadasnje uprave, trenera, sportskog direktora. Menjaj dok nisu ugasili klub star 107 godina.
C

Cokisa

pre preko 2 godine

Dečko je mlad i bolje ovako i da je otisao u zvezdu ili partizan ne bi igrao. Mislim da ce slovaci uzeti dobru lovu za njega za par godina. Zivi bili pa videli.
z

zivi bili pa videli

pre preko 2 godine

on je nazad za maksimum 3 meseca
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Kakve su ovo kombinacije Dunjska Sterda- Srpski Fudbal? Sta se ovo desava.. Hahahaha hahahahahaha hahahaha hahahahah hahahaha hahahahah hahahaha
D

Dimic88

pre preko 2 godine

E moja Vojvodinooo...
S

Slaninari

pre preko 2 godine

Zbiljic za predsednika, Djumi za tim menadzera.
B

Becarac

pre preko 2 godine

Milos Veselinovic je bolji za trenera.
D

DjukaNS

pre preko 2 godine

Aganspahic, Elivelto i Mustafa Ibrahime su blizu da skrabnu paraf na ugovor sa Vosom. Cisto za ove sto prozivaju upravu.
B

Becarsc

pre preko 2 godine

Aj u kilo bureka da nece
L

Lemi 1989

pre preko 2 godine

Ne dobacujete do Sremske Mitrovice, jos teze do Pazara, Litvanija misaona imenica...
M

Mdjdjdjccfg

pre preko 2 godine

Neverovatno da ovog momka nisu uzeli Vojovodina, Nis, Cuka nego nekakva dunajska streda...
D

Drakce

pre preko 2 godine

Kad je zrebanje za prvenstvo?
P

Pejicevi Limani

pre preko 2 godine

Sad kad odjeknu tri boNbe Drakceta eKspresa Amsterdama i Ljubeta godisnjeg odmora. Dva racna napadaca AgEspahica iz Pazara Novoga, Ibrahima Mustafe iz Mitrovice Sremske i Elivelta iz Litvanije ekranske. Pa kad se zakotrlja lopta po stadionu novom..
B

Becarac

pre preko 2 godine

Ne bi medjusobno mogli da skupe za benzin do Pazara.
B

BondNS

pre preko 2 godine

Jedina nada je da stize Zbiljic za predsednika i Djumi za tim menadzera. Treba dati klub Mandaricu da iskoristi pun potencijal Vojvodine i Novog Sada!
K

Kijaku Kijaku

pre preko 2 godine

E Voso jadna sa sns-sps upravom. Sponzorski novac izvuci, Vosu dotuci... Dokle???
M

Micura

pre preko 2 godine

Klasičan Sprski transfer- Prvo ga ,, traži ,,pola Evrope , pa zavrsi u DAC , a visina transvera je su strogoj tajnosti
n

nista drugo vec

pre preko 2 godine

menadzerska posla
K

Kuridza

pre preko 2 godine

Uprava Vose nije uspela da realizuje dva transfera iz druge lige, Andreja Ilica i Baneta Knezevica. Podmladjuju tim sa Bastajicem 30+, Kopitovicem 27.. Nemaju napadaca i pleja, tim za play out.
d

darkok

pre preko 2 godine

Naravno da ga niko od navedenih klubova nije ni tražio a kamoli ponudio 2,5 miliona evra,to je bilo podizanje cene igraču preko novina jer su ga želeli i Partizan i zvezda.Neverovatno je da ti mali klubovi kad recimo Partizan hoće da kupi njihovog igrača onda je cena kao da dovodimo proverenog stranca a na kraju taj isti igrač ode negde preko za tri puta manju cifru ili za kikiriki
@

@darkok

pre preko 2 godine

Zar stvarno mislis da ga Macva ne bi prodala partizanu za simbolicnu sumu, obzirom da je Macva parizanova filijala? Znamo ko je bio glavni u Macvi do pre par dana…
t

taman posla

pre preko 2 godine

ne bi ga prodala ni zvezdi ni partizanu jel on njih nikad ne bi dobili pare . Vidis bre da ne isplacuju Lece i ostale strane klubove pa mogu da zamislim kako posluju sa nasim tek
f

fftttgvv

pre preko 2 godine

@darkok@ Na zalost je tako da su "mali" klubovi Vojvodina i Macva koja imaju istoriju preko 100 godina, nastali u Kraljevini, zabranjivani od ovih sto nose petokrake. Narocito Vojvodina koja je proganjana zbog imena i nastala pre prvog svetskog rata u Austougarskoj kao teznja Srba za ujedinjenjem itd... I takav klub kao i Macva su doziveli ovo, nesto tu govori da nema nama Srbije da smo jos u komunistickim kandzama. I Macva nije filijala vise Partizanu, Kralj je kod Ivice ako na to mislis. Macva je sada "ozbiljna" prica, vode je menazderi Ranako Stojic a nije mu dozvoljeno mada je on sigurno prisutan i stoji iz kluba samo je pitanje u kojoj meri - Ramadani. Ramadani je hteo da preuzme klub pa se digla frka kako je se bavi poslom na ivici zakona cesto i preko toga, pa se klub ogradio i navodno nece imati veze sa njim niti ce otici u ruke njegove. Mejdutim.... mozart nece daobjavi komentar
s

samo vosa

pre preko 2 godine

Sta radi Dundjerski? Suklja se u vosi noj trenerici sa kafe na kafu...
O

Ostojic78

pre preko 2 godine

E moja Vojvodino... Samardzic, Djukic, Bajatovic, Apro... Tuga kako izgleda i deluje 3 klub u zemlji..
K

Kuridza

pre preko 2 godine

Precidente to loche u Amsterdamu.
M

Monini

pre preko 2 godine

Jos jedan propust Drakceta, Ljubeta, Djuke i Bajatog. Nikad gora uprava Stare dame. Od igraca sa kojim se pregovaralo ostali su jos Aganspahic, Nikolic i Ibrahim Mustafa iz Sremske Mitrovice, a plej jos jedino Elivelto. Koliko su tromi i ne zainteresovani, nece realizovati ni ovo gde svi navedeni imaju ogromnu zelju da dodju, a NIKOLIC I ELIVELTO su bez obestecenja. 15 Septembra treba sve oterati ukljucujuci i Djoleta i Gruju, dovesti Zbiljica i trenera Milosa Veselinovica.
G

Gost010

pre preko 2 godine

Koliko je koštao transfer?
G

Gost41

pre preko 2 godine

Koje su ovo priče, pa to nema nigde. Možda dečko i nije loš igrač ali vesti da ga traže Salzburg, Udinese, Herta... A ode u DAC.... pa to nema nigde osim u ovoj našoj banana državi!
V

Viva anarhija

pre preko 2 godine

Koji bre Salzburg, dečko ne bi mogao da igra u drugim timu Salzburga, Liferingu...