Izašle kvote za Bešiktaš – Partizan: Crno-beli daju gol u Istanbulu 1,75

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.08.18. | 13:42

A dvojka sjajnih 5,90

Sve je otvoreno. Saglasili su se Zoran Mirković i Šenol Guneš da je rezultat prve utakmice (1:1) takav da niti Bešiktašu garantuje prolaz u grušpnu fazu, niti Partizan ostavlja bez šansi. Štaviše, u pojedinim delova beogradskog susreta videlo se da srpski tim može da se nosi sa turskim, pa će biti interesantno narednog četvrtka u Istanbulu.

A Kladionica MOZZART je brzo reagovala i već izbacila kvote za revanš duel plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope. Prema njima, Bešiktaš je favorti, kec plaća 1,55, iks je vredan 3,80, dok pobeda ekipe iz Humske svaki ulog množi sa 5,90. To znači da svi koji veruju u pobedu Parnog valjka mogu lepo da se opere. Naravno, ako gost napravi iznenađenje i izbaci favorita.

Izabrane vesti

Da će proći igra GG, kao što je bio slučaj u Beogradu, kvota je 1,95, a s obzirom da je Partizanu potreban gol da bi uopšte bio u igri za prolaz – što je i te kako moguće, jer je odbrana Bešiktaša pokleka makar po jednom na prethodna četiri susreta - primamljivom se može tretirati igra tm2 1+ (gostujući tim daje najmanje jedan gol), gde je kvota 1,75.

Sve kvote za utakmicu Bešiktaš – Partizan polgedajte OVDE, a za neke od zanimljivijih revanša plej-ofa Lige Evrope OVDE.

FOTO: Star sport


tagovi

kvalifikacije za Ligu Evropebet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara