Popović (©Starsport)
Popović (©Starsport)

Iznenađenje iz Novog Sada: Vojvodina ostaje bez trenera

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.12.23. | 15:11

Ranko Popović odlazi u Japan

Veliko iznenađenje iz Novog Sada kolo pre kraja jesenjeg dela sezone: Vojvodina ostaje bez trenera! Šef struke Lala Ranko Popović napustiće klub nakon poslednje runde prvog dela Mozzart Bet Superlige.

Posle ozbiljne rezultatske krize Vojvodine na samom početku sezone (eliminacija od APOEL-a već u prvom kolu Lige konferencije, te poraza od Zvezde sa 0:5 i Partizana (0:2), Stara dama se rastala sa Radoslavom Batakom i angažovala Ranka Popovića, koji se u srpski fudbal vratio nakon 15 godina. Stigao je da gasi požar na "Karađorđu", sa idejom, kako je i sam rekao, da ostane što duže i ostavi neki trag, ali prema saznanjima Mozzart Sporta, Lale će u drugi deo sezone ući pod komandom novog stratega.

Izabrane vesti

Naime, prema našim saznanjima, Popović je prihvatio veoma unosnu ponudu iz Japana, u kojem je proveo najveći deo trenerske karijere, a novi izazov u Zemlji izlazećeg Sunca imaće u Kašimi Atlers. Japanci su spremni da Novosađanima plate obeštećenje, na ime ugovora koji je Popović sa Starom danom imao do leta naredne godine.

Ipak, kako stvari stoje, poslednji meč na kojem će Popović predvoditi Novosađane biće u četvrtak na Krovu protiv Voždovca.

Popović je sa klupe Staru damu predvodio na 16 utakmica u Mozzart Bet Superligi i na dve u Kupu, na kojima je ostvario 10 pobeda i po četiri remija i poraza.


tagovi

Ranko PopovićFK VojvodinaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara