Komentari na vest

Iznenađujuća i preambiciozna Realova ideja? Endi Robertson za 45.000.000 evra

A

Arnaut čečen

pre 12 meseci

Fudbal je u anbisu od 2010 godine ! Nema vise Bekova , Onih jakih odbrambenih igraca kad ih vidis da se smrznes . Sad su sve tetke i stirne i milionski ugovori . Oni veću 16 godina imaju 200 miliona na racunu . I ajde ti njega motivisi da igra ! U ovim godinama sto slede haraće Siti i ako ih ne simpatisem . Ali Gvardiola je čarobnjak ! Covek je naprvio novu taktiku i novu filozoviju i pokazao svima kako se igra bez bekova . Jos 2 igraca da dovede i 10 godina ima da osvaja Engelsku Ligu . Dok ovi klubovi nadju resenje zato on će izmisliti novo nesto ! Ne prolazi vise defanziva . Dokaz je bio Real . Nekad je imalo 40 najacih klubova , sada 4 kluba . Dovljno je to reći !
s

stss

pre 12 meseci

ja bih uzeo te pare, pao je Andy samo tako, jos lfc pokusava sa 3 stoper
N

Niko123

pre 12 meseci

Pa fudbal je propao pre jedno 10-15 godina,kada su se penzionisali igraci, zbog kojih smo pratili fudbal i kada su se pojavili razni "biznismeni" i Arapi.Propao je i zato sto nema vise takvih igraca.Danasnjim "fudbalerima"je bitna frizurica,tetovaže,kakve kopacke nose, i najbitnija stvar, da imaju Instagram.Nema igraca kao Del Pjero, koji je citavu karijeru igrao u Juventusu,danas imas igrace,kojima je bitan samo novac.Pa ce tako u jednoj sezoni da ljubi jedan grb na dresu,a u drugoj neki drugi grb.Jadno.Po mom misljenju, fudbal odrzavaju samo mediji, generalno ceo "sport"
M

Maree78

pre 12 meseci

Sta ce Realu levi bek pored Mendija, Kamavinge i Garcie koji stize? Njima treba desno krilo
L

Ludi Linac

pre 12 meseci

Tako beše prošlo leto dolazi MAMBAPE I HALAND !! Kad ono na kraju došo Garsija iz Cadtilje !! Daj ne budite smesni , dok ne obuce dres drugo kluba sve su nagadjanja !
b

bacanje slova

pre 12 meseci

Od toga nema nista.Liverpul ga nece pustiti ni za kakve pare
t

tesla 321

pre 12 meseci

Imate Rodica , izlazi iz ugovora, a ako vam se bas trose pare imate malo iskusnijeg Urosevica jake utakmice iza sebe jos + kapiten. U Beogradu mozes da biras , dal ces malo ofanzivnijeg ili malo defanzivnijeg. Sve zavisi u kom sistemu izgas.
4

420dzicajable

pre 12 meseci

realno i tosic iz cuke igra odlicnu sezonu, ne znam da li imaju para bas za bekove iz vecitih..
L

LFC fan

pre 12 meseci

Neće Endi niđe. Sledeće sezone će se opet voziti ulicama Liverpoola na onom double decker autobusu i podizati pehar PL.
c

cccc

pre 12 meseci

urosevic i rodic su na trzistu
F

Fabri

pre 12 meseci

Objektivno dosta para za levog beka koji ima 29 godina. Druga je stvar sto su cene otisle u tom smeru gde su otisle, zato sad i gledamo nikad ne kvalitetniji fudbal koji se podigao samo u fizickom smislu dok u tehnickom smislu propada polako... Majstore danasnjeg fudbala mozes da nabrojis na prste dve ruke
f

fore

pre 12 meseci

Sve je nažalost tačno, ali ako ti treba levi bek, realno nemaš koga ni dovesti u jedan Real Madrid u kome su 20 godina tu poziciju pokrivali Roberto Karlos i Marselo. Pogledaj tragediju danas. Siti prvi u PL, izmislio taktiku bez bekova, jer ih nema tog ranga. Arsenal drugi u PL, levi bek Zinčenko, za klasu ispod Robertsona igrač. Pogledaj Barsu, još igra Alba pred penzijom, pogledaj koliko klubova igra sa improvizovanim krilnim bekovima, jer pravih nema. Robertson nije vrhunski ni u napadu, ni u odbrani, ali je dobar u oba pravca a to je danas bukvalno nemoguće naći. Opezlt kažem, on nije rang Reala i onoga što smo u Realu viđali, ali nema boljeg trenutno. Ima samo taj rang ili lošiji.
E

Egost

pre 12 meseci

Ili još Filipe Lusi nekad u Atletiku, Bejns u Evertonu, uživao sam u njihovim partijama.
V

Vuk 981

pre 12 meseci

Ajde što nema levih bekova,nego nema ni desnih bekova,ni špiceva ... Benzema i Leva i dalje među 3,4 najbolja špica na svetu a imaju 35 god!
G

Gost99

pre 12 meseci

@fore Mala ispravka.Alba je rezerva u Barseloni.Balde je bio starter citavu sezonu.
b

bosko2020

pre 12 meseci

Mislis ima bolji a to je Theo Hernandez ,Robertson je prosjecni igrac
Y

YNWA

pre 12 meseci

mozeeee,ali u suprotnom smjeru da krenu Cuameni,Vinicijus i Valverde😂
Х

Хехе22

pre 12 meseci

Јесу бекови дефицитарна позиција, али никад не бих мењао ни једног јединог за Робертсона
L

LFC

pre 12 meseci

Kako da ne. Nema od toga ništa.