Jaja Ture: Matić? Mrzim ga! To kopile...

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.05.18. | 09:52

Odlazeći vezista Sitija pozitivno "izvređao" našeg asa...

Posle osam godina na Etihadu Jaja Ture kroz nekoliko dana napušta Mančester Siti. Preostale su mu još samo dve utakmice. On je u Englesku stigao 2010. uz Barselone i za sve ovo vreme osvojio tri Premijer lige sa Građanima. Mediji u Engleskoj utrkuju se oko oproštajnih intervjua ovih dana. U jednom od takvih Ture se poklonio našem Nemanji Matiću i to tako što ga je - "izvređao". 

Igrao je, kaže, sa stotinama sjajnih igrača kroz sve godine duge karijere, ali niko ga nije mučio kao srpski reprezentativac...
"Mrzim ga! To kopile...", počeo je u šali Jaja. "Protiv njega je jako teško igrati. Visok je i snažan. Bilo je zabavno, ali ponavljam - vrlo teško. Moćan čovek".

Izabrane vesti

Ture se tu nije zaustavio:
"Teško mogu da pronađem igrača koji je mogao da mi parira, da me zaustavi. Malo ih je. Matić je mogao da mi pravi probleme. Može dobro da trči, da se vrati nazad, da se nosi fizički sa mnom. Mnogo dobar igrač, zaista". 

A kada je u pitanju omiljeni saigrač...
"Svi znaju da volim Aguera. Momak je strašan napadač. Kompletan. Volim i Davida Silvu. Vensana Kompanija"

Reč dve i o mlađima...
"Nedostajaće mi svi... Nedostajaće mi mali Rahim (Sterling), nedostajeće mi Leroj (Sane). Oni su mi kao deca", zaključio je Ture.

Foto: Action Images

 

 


tagovi

Nemanja MatićJaja Ture

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara