Komentari na vest

Jamkam progovorio srpski: Protiv Javora meč sezone

A

Astoria

pre oko 1 godinu

Jamkam mi je vrlo misteriozan igrac...nekad odigra doktorski, a nekada kiske samo tako...ne znam iskreno sta da o njemu mislim...verovatno je i njemu potrebno da pored sebe ima kvalitetnije igrace kako bi iskazao svoj pun potencijal. Ovako deluje prilicno cvrsto, stameno, pouzdano, mada su mu koliko sam uspeo da ga ispartim na nekim mecevima lateralne kretnje prilican problem. Mozda je vreme da promeni sredinu, ugovor sa Nislijama mu istice u decembru ove godine. Interesantno je da Jamkam ima i 2 nastupa za selekciju Kameruna (2021).
m

mile palanka

pre oko 1 godinu

U pravu si , potrebni su mu dobri saigrači kao i Saletu Marjanovicu , Savi Petrovu , Dimicu Rosicu i mozda jos 2 .. 3 igraca.
l

lelek

pre oko 1 godinu

Bice jako tesko Radnickom da dobije ovo s’ obzirom da im nece igrati dva najbolja igraca Rosic i Micin…
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Apropo onoga sto je Milojevic rekao - dodje neki Kamerunac i nauci ne samo engleski vec i srpski, makar dovoljno da kaze par recenica, a nasim mladim igracima je tesko da nauce engleski u skoli
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Radnickom iz Nisa fali barem jos sest igraca kao Jamkam da bi bili konkurentni.
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Vidi, kad bi imali sestoricu jos tog kvaliteta bili bi konkurenti za prva tri mesta.
V

Visente Del Boske

pre oko 1 godinu

Odlican igrac siguran na lopti,jak u duelu,mislim da kad bi se prekomandovao na zadnjeg veznog da bi bio zver najbolji na toj poziciji u ligi,pritom ima tek 25 godina a i odigrao je dve utakmice za reprezentaciju kameruna,zvezda da je pametna da ga uzme za dz, mislim da bi dobili mladju verziju Sanoga.
f

ff

pre oko 1 godinu

Dogovorio sa Vosom!
C

Cezare Prandeli

pre oko 1 godinu

Ma kakav zadnji vezni, bio bi bolji kao centralni vezni. Bio bi odlicna zamena za naseg Natha.
R

Rr

pre oko 1 godinu

On i jeste zadnji vezni samo sto igra CB u radničkom
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Igrač gazde IMT i sve je moguće, čak i da dodje u IMT!

vdd

pre oko 1 godinu

@ff @ Nije dogovorio ne izmisljaj, inace bi trebao Vosi kao parece leba. Ali prometno je ovde da se stalno pominju neka pojacanja za Vojvodinu i to stranci obicno evo od letos, mada je i pre ove nove urpave to se radilo. A ta pojacnja nikako da stignu sto lici na neko botovanje. Pa kad imaju razni zasto ne bi imao Zbiljic botove?