Jan Veseli: Pionir je najlepše gostovanje

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.03.18. | 13:19

„Mala je hala, navijači su blizu“, poručio krilni centar prvaka Evrope

Fenerbahče gostuje Crvenoj zvezdi u četvrtak, 22. marta od 19 časova u okviru 28. kola Evrolige.

U dvoranu Aleksandar Nikolić nekadašnnji “Pionir”, stiže dobro poznato lice, Jan Veseli. Češki internacionalc, koji je godinama uspešno igrao za Partizan, raduje se dolasku u Beograd.
„Najlepše gostovanje. Mala je sala, navijači su blizu terena. Protivničkim ekipama nije lako igrati u “Pioniru”. Ali, dosta igrača je već naviklo na takve atmosphere, rekao je Veseli, a preneo sajt “Basketballsphere.com”.

Izabrane vesti

Veseli je naglasio da će on i njegovi saigrači morati da igraju maksimalno angažovano ukoliko žele trijumf protiv Crvene zvezde.
„Kao i uvek, znamo da moramo da igramo borbeno i koncentrisano. Biće teško, verujem da će biti puna dvorana i dobra atmosfera. Nadam se da ćemo dati maksimum. Tu ne smemo da padamo. Naravno, i borbenost mora da bude na visokom nivou. Jer, u takvom ambijentu to ne sme da se dešava“, dodao je Veseli.

Krilni centar Fenerbahča nije zaboravio da pomene nekadašnjeg saigrača i prijatelja Bogdana Bogdanovića.
„Pratim ga, čujemo se. Ali, ne gledam baš utakmice. Kasno je. Ne mogu da ne spavam. Nije me iznenadio, već godinama igra vrhunsku košarku, na ozbiljnom nivou i logičan je korak to što je otišao u NBA. Srećan sam zbog njega što se lako adaptirao i što igra tako dobro. Šteta što skoro sve gube“, dodao je Veseli.


tagovi

Jan Veseli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara