Javio se Anderleht i hoće Jagoša Vukovića! Ključ drži Pedro Martins

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.06.18. | 18:14

Srpski štoper ponovo na ceni

Tanka nada Crvene zvezde je tinjala još početkom maja, ali nije bilo realno da se Jagoš Vuković preseli na Marakanu. Bar ne u ovom prelaznom roku, iako crveno-beli nameravaju da dovedu iskusnog domaćeg štopera. Posle šestomesečne pozajmice u Veroni - i to dobro odrađene - Jagoš Vuković je ponovo na ceni.

Grčka štampa pozivajući se na izvore u Belgiji danas je plasirala informaciju da je za nekadašnjeg omladinca Crvene zvezde zainteresovan Anderleht. Klubu iz Birsela je posle prodaje Uroša Spajića u Krasnodar preko potreban štoper, a moguće je da Jagoš proširi spisak srpskih igrača u Briselu. Trenutno su tamo Lazar Marković, Obradović i odnedavno Luka Adžić.

Izabrane vesti

Ne navodi se koliko bi Anderleht trebalo da da, ali bi Olimpijakos bio zadovoljan cifrom od 2,5 miliona evra. Naravno, ako bivši šampion Grčke bude razmatrao mogućnost prodaje srpskog defanzivcima. Danas se u Atini pojavila informacija da novi trener Pirejaca Pedro Martins namerava da povede Vukovića na pripreme. I u zavisnosti od njegovog učinka odlučili da li želi da ga i dalje ima u timu.

Vuković je došao u Olimpijakos leta prošle godine za dva miliona evra iz redova turske Konje. 

(Foto Star Sport)


tagovi

Jagoš Vuković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara