Jevtović: Sad sledi ono najbitnije u sezoni

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.02.18. | 18:25

"Mladost nas nije iznenadila, znali smo kakva će utakmica biti, ali mi nismi bili na nivou"...

Ako bi se tražila samo jedna reč da opiše početak drugog dela sezone, iz Partizanovog ugla, onda je to - jedva.

Namučili su se crno-beli u Lučanima, igrali nedostojno šampionskog znamenja, ali su se izvukli u meču rešenom tel u završnih nekoliko minuta, tako što je Mladost ostala sa dva igrača manje a brojčanu prednost gost valorizovao pogocima Marka Jevtovića i autogolom Miloša Šatare za končnih 2:1.
"Bio je težak teren i motivisan protivnik. I to baš između dve evropske utakmice", kazuje za klupski sajt Marko Jevtović, posle gostovanja u Lučanima. 

Izabrane vesti

Tim Nenada Milovanovića je čak i vodio, golom Predraga Pavlovića u 70. minutu, a sve do finiša delovao stabilno u defanzivi, duplim blokom udaljivši favorita do gola Dragana Rosića. Formacija 5-3-2 je dugo odolevala Parnom valjku.
"Nisu nas iznenadili formacijom, znali smo kakva će utakmica biti, ali mi nismi bili na potrebnom nivou. Mislili smo da ćemo lako, posebno posle dobrog izdanja protiv Plzenja. Kad se lagano uđe u utakmicu protivnik se osili i nervoza uđe među igrače. Morali smo da budemo pametniji i mirniji u mnogim situacijama. Ovo nam je dobra opomena pred nastavak takmičenja"

Povoljne okolnosti po izabranike Miroslava Đukića su da, uprkos lošoj igri, nisu još višđe zaostali za Crvenom zvezdom, niti pokvarili ambijent pred put u Češku, na revanš šesnaestine finala Lige Evrope.
"Sledi najbitnija utakmica sezone protiv velikog tima, odlično vođenog. U Beogradu smo videli da iako držiš sve u rukama, diktiraš tempo, može da se desi serija malih grešaka i odmah primaš gol. Partizan ima recept za velike utakmice, dosad smo ih igrali dobro, verujem da ćemo ponoviti partiju iz Beograda. Ako budemo malo pametniji imamo šanse da još jednom ispišemo istoriju", podvukao je vezista crno-belih, Marko Jevtović.

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

Marko Jevtović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara