Le Maršan (desno)
Le Maršan (desno)

Jokan dobio prvo pojačanje – štopera iz Francuske!

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.07.18. | 18:02

Fulam doveo Francuza

Fulam je dogovorio prvo pojačanje. Francuski štoper Maksim Le Maršan će biti prva letnja kupovina novog engleskog premijerligaša.

La Maršan dolazi iz Nice sa kojom je imao još godinu dana ugovora, a danas je napustio pripreme francuskog tima da bi otputovao u London na lekarske preglede i potpis ugovora sa Fulamom. Finansijski detalji transfera nisu poznati, ali s obzirom da je Francuz bio u poslednjoj godini ugovora, pretpostavlja se da obeštećenje nije veliko. nije poznata ni dužina ugovora.

Izabrane vesti

On ima 28 godina, štoper je, ali uspoešno igra i kao levi bek. Pored Fulama, imao je i ponude Fiorentine i Sent Etjena, ali se na kraju odlučio za Jokanovićev tim.

Francuski defanzivac će otvoriti sezonu potpisa na Krejven Kotidžu gde se velika pojačanja tek očekuju. Fulam je u odmaklim pregovorima sa Nicom i oko njenog kapitena Žan Mišel Serija koji ima i ponude Čelsija, Arsenala i Borusije Dortmund. Takođe, od kapitalnih pojačanja se očekuju kupovine srpskog napadača Aleksandra Mitrovića i levog veka Ludviga Augustinsona iz Verdera.

(FOTO: Action images)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Maksim Le Maršan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara