Jokanu otvoren put: Španac dobio otkaz, Srbin je prva želja

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.01.19. | 13:58

Bivši šampion Evrope je označio našeg trenera kao prvu želju

Najavljeno – učinjeno! Aitor Karanka je dobio otkaz na mestu menadžera Notingem Forseta, a Slaviša Jokanović je prvi favorit da ga zameni.

O Karankinom odlasku je počelo da se spekuliše krajem minule godine, a već tada je i ime srpskog trenera pomenuto kao rešenje.

Izabrane vesti

Karanka je danas i zvanično razdužen sa funkcije menadžera nekadašnjeg dvostrukog šampiona Evrope i otvoren je put za dolazak Jokanovića. Lokalni mediji ističu da je Srbin prva želja gazde kluba Evangelisa Marinakisa.

Jokanović je bez posla otkako je dobio otkaz u Fulamu jesenas. Od tada je bio želja Redinga i Stouka, ali je odbio obe ponude. Sada je na iskušenju da li da prihvati poziv Notingem Foresta. Srpski stručnjak i dalje prima obeštećenje od Fulama, pa će Notingem morati da mu dostavi ponudu koja bi ga zadovoljila. Pored Jokanovića, kandidati su još Leonardo Žardim, Geri Rovet, Karlos Karvaljal i Martin O Nil. Ali sa njima će se razgovarati tek ako Srbin odbije ponudu.

Ambicija popularnih Šumara je da se palsiraju u plej-of za Premijer ligu. Trenutno su prvi ispod crte sa četiri boda manje od petoplasiranog i šestoplasiranog Midlzbroa i Derbija Kauntija, a imaju isti broj bodova kao osmoplasirani i devetopalsirani Birmingem i KPR.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Slaviša JokanovićAitor Karanka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara