Nemanja Nikolić (© MN Pres)
Nemanja Nikolić (© MN Pres)

Još jedan gol sa centra! Umetničko delo Nemanje Nikolića na „Karađorđu“ (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.12.21. | 16:05

Pogodak centarfora Spartaka konkuriše za najlepši u sezoni

Vredelo je čekati skoro dva meseca. Toliko je prošlo od prethodnog pogotka Nemanje Nikolića, sve do spektakularnog na „Karađorđu“, u 20. superligaškom kolu za dupliranje prednosti Spartaka protiv Vojvodine. To je bila svojevrsna uvertira za sve što će uslediti u drugom poluvremenu. Povratak i izjednačenje Stare dame u režiji Nemanje Čovića i Veljka Simića, ali umesto preokreta, ali umesto preokreta bolan autogol Novice Maksimovića u pretposlednjem minutu sudijske nadoknade - 2:3.

Napadač subotičkog tima, koji je u dresu Plavih golubova, u tri mandata, pruža najbolje partije karijere, potvrdio je da je pravi umetnik s loptom. Često neshvaćen. Opljačkao je Mirka Topića na sredini terena, odapeo levicom sa 50-ak metara i na izvanredan način lobovao istrčalog Gorana Vukliša, deset minuta pošto je ekipi Vladimira Gaćinovića inicijalno vođstvo doneo Luka Bijelović.

Izabrane vesti

Bio je to Nikolićev treći gol ove sezone (uz četiri asistencije kojima potvrđuje da igra za tim), ukupno 29 za Spartak, ali i mala osveta Voši, s obzirom da se u jesen 2019. nije naigrao u Novom Sadu, kao pozajmljen centarfor Partizana.

Sjajan gol Nemanje Nikolića konkuriše za najlepši ove sezone, uz gotovo identičan polovinom avgusta u Kruševcu, kad je Saša Marjanović doneo pobedu Napretku protiv lučanske Mladosti.

Koji vam se više sviđa?



tagovi

Nemanja NikolićSpartak Subotica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara