Još jedan postupak protiv Zvezde u UEFA

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.02.18. | 18:42

Crveno-beli na tapetu zbog dešavanja na meču sa Kelnom, međutim o tome će se raspravljati 22.marta kada budu prošli i mečevi osmine finala Liga Evrope

Disciplinska komisija UEFA pokrenula je novi postupak protiv Crvene zvezde! Prema informacijama sa sajta evropske kuće fudbala, srpskom vicešampionu se na teret stavljaju dešavanja sa mečeva protiv CSKA i Kelna.

Kao što je od ranije poznato UEFA je pokrenula postupak protiv Crvene zvezde i CSKA. Na teret Moskovljanima se stavlja paljenje baklji njihovi fanova, dok je delegat UEFA ponovo evidentirao zakrčene prolaze na najvećem srpskom stadionu.

Izabrane vesti

Međutim, UEFA je danas proširila istragu protiv Zvezde. I to zbog organizacije duela sa Kelnom. I opet je su navedeni zakrčeni prolazi, kao i paljenje baklji posle meča.

Reč je o lakšim i sitnim prekšrajima. Za ovakve propuste uglavnom je predviđena finansijska kazne.

 Crveno-beli se nalaze pod uslovnom kaznom od dve godine i tek su posle žalbe izboksovali su da igraju pred navijačima duela sa CSKA.

Da je u pitanju zaista sitan prekršaj govori i činjenica da će UEFA o ovom slučaju raspravljati tek 22. marta, a do tada će proći čak i osmina finala Lige Evrope, u kojoj bi mogla da igra Zvezda ako prođe CSKA.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara