Još jedan Srbin stiže u Firencu? Klauzula 20.000.000, ali Viola bi to mogla da spusti

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.06.18. | 09:16

Mladi vezista napušta Balaidos, a Fiorentina će pokušati da iskoristi činjenicu da mu ugovor ističe na leto 2019. godine

Nakon reprezentativnog čuvara mreže Predraga Rajkovića, Fiorentina želi da angažuje još jednog srpskog fudbalera. U pitanju je vezista Selte Nemanja Radoja, koji ovog leta sigurno napušta Vigo, jer mu ugovor ističe za godinu dana.

Mladi fudbaler se nije naigrao prošle sezone, između ostalog i zbog toga što nije produžio ugovor sa klubom sa Balaidosa. Izlazna klauzula u njegovom sadašnjem ugovoru iznosi 20.000.000 evra, ali će Fiorentina sasvim sigurno želeti drastično da spusti cenu, s obzirom da čelnici Selte nemaju previše prostora za manevar, jer će Radoja za samo šest meseci moći da pregovara sa drugim klubovima i tom slučaju otići na leto 2019. godine kao slobodan igrač.

Izabrane vesti

Radoja je u Seltu stigao na leto 2014. godine iz Vojvodine za obeštećenje od 900.000 evra. U Vigu je tokom prethodne četiri sezone odigrao 143 utakmice u svim takmičenjima i postigao jedan gol. Za reprezentaciju Srbije do sada je nastupio dva puta.

Ukoliko na Artemio Franki stignu Rajković i Radoja, srpska kolonija u Firenci će biti ozbiljno pojačana, s obzirom da su tu već Nikola Milenković i Dušan Vlahović.

Foto: Action images


tagovi

Nemanja RadojaLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara