Još loših vesti za Juve: Kjelini završio sezonu? Ikardi likes this…

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.04.18. | 15:10

Kako bez stuba odbrane u odlučujuće bitke?

Poraz od Napolija nije jedina loša vest za Juventusove navijače od sinoć. Dodatnu zabrinutost izazivaju informacije sa Apenina da je Đorđo Kljelini završio sezonu. A ne treba trošiti reči o tome koliko je Kjelini bitan za Bjankonere i koliko im je neophodan u nastavku šampionske trke.

Komandant Juventusove odbrane se povredio u 11. minutu derbija protiv Napolitanaca i morao je da bude zamenjen. Pitanje je kako bi meč bio završen da je Kjelini ostao na terenu i da je bio u igri u 90. minutu kada je Kulibali neoprostivo lako pobegao Benatiji i glavom zakuco loptu u Bufonovu mrežu.

Izabrane vesti

Italijanski mediji javljaju da je Kjelini istegao ligamente kolena i da je najverovatnije završio sezonu. Što je ogroman udarac za Bjankonere pred derbi sa Interom u kojem moraju da pobede kako znaju i umeju da bi zadržali prvo mesto na tabeli. Bez Kjelinija će im biti mnogo teže na gostovanju Milanezima koji takođe jure pobede u trci za Ligu šampiona.

Alegri će morati da se snađe bez Kjelinija i sada je u dilemi da li da zaigra sa iskusni Berzaljijem kao Benatijinim partnerom u tandemu ili da šansu pruži maldom Ruganiju koji je bio odličan na početku sezone, ali u poslednje vreme retko odbija priliku. Problem je i što Barzalji vuče lakšu povredi i ne zna se da li će biti spreman za derbi…

Ovo je svakako dobra vest za Inter i posebno za Maura Ikardija. Argentinski napadač voli da trese mrežu Juventusa i do sada je u karijeri na 10 utakmica protiv Stare dame postigao sedam golova. Bez Kjelinija na terenu, posao će mu biti olakšan…

(FOTO: Action images)


tagovi

Đorđo Kjelini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara