Još samo jedna dilema

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.12.18. | 23:59

Šahtjor ili Lion

Večeras smo dobili još tri učesnika osmine finala Lige šampiona. Najneizvesnije bilo je u Zvezdinoj grupi C, gde se na kraju raduju Liverpul i Pari Sen Žermen, ali ozbiljno iznenađenje predstavlja kiks Intera kod kuće protiv PSV-a (1:1), koji je dalje odveo Totenhem, pošto su Pevci uspeli da odole na Nou Kampu Barseloni - 1:1. 

Tako sada imamo 15 učesnika druge faze i to su: Borusija Dortmund, Atletiko Madrid, Barseona, Totenhem, Pari Sen Žermen, Liverpul, Porto, Šalke, Bajern, Ajaks, Mančester Siti, Real Madrid, Roma, Mančeter Junajted i Juventus. 

Izabrane vesti

Veliki broj timova već se "rasporedio" u šešire. U prvom su sigurni pobednici grupa - Dortmund, Barselona, PSŽ, Porto i Real. U drugom su Atletiko, Totenhem, Liverpul, Šalke i Roma. Od sutrašnjih utakmica zavisi gde će zavšiti Junajted, Juve, Mančester Siti, odnosno Ajaks i Bajern koji o tome odlučuju u direktnom okršaju u Amsterdamu. 

Direktan okršaj odlučiće i o poslednjem članu druge faze. U Kijevu sastaju se Šahtjor - Lion. Ukrajince samo pobeda vodi dalje, pošto Francuzi imaju dva boda više i njima paše i remi. Siti u ovoj grupi samo čudo može da skine s prve pozicije - odnosno poraz od Hofa i trijumf Liona u Ukrajini.    


tagovi

Liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara