Jovančić: Svesno smo igrali defanzivno, ne može drugačije protiv ovakvih ekipa...

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.09.18. | 08:04

Nećemo primiti pet golova ni protiv Liverpula ni protiv PSŽ-a, poručio Zvezdin vezista

Pored svih silnih pojačanja u finišu prelaznog roka Dušan Jovančić nekako je ostao u zapećku kod navijača crveno-belih. A o kako bitnom šrafu u mašineriji Vladana Milojevića se radi najbolje se videlo večeras. Njegov ulazak značajno je doprineo na mirnoći u pasu. Nekoliko puta je zadržao loptu, iznudio faulove, omogućio odbrani da odmori...  
"Svesno smo igrali defanzivno, jer drugačije ne može protiv ovakve ekipe. I kad hoćeš da napadneš lopta je kod njih. Znači nam mnogo bod, pogotovo što su bile priče da ćemo primiti pet komada od svakog. Nikome neće biti lako ovde. A svuda idemo da se borimo. Nećemo primiti pet golova ni protiv Liverpula ni protiv PSŽ-a".

I za kraj zanimljivo poređenje sa Salcburgom...
"Salcburg je vrh nivo fudbala, ali ovo je neverovatno"

Izabrane vesti

Branko Jovičić kaže da je zadovoljan ishodom.
"Osvojili smo istorijski bod, odigrali dobru utakmicu i rekli da se nećemo predavati. Napoli se bori za titiulu u italiji. Nisu nas potcenili, imali su par šansi, ali mogli smo i mi iz prekida da zapretimo. Pritisak postoji, videli smo kakva euforija vlada pre meča. Atmosfera je sjajna, bio je pravi spektakl", poručio je Zvezdin motorino.


tagovi

Dušan JovančićBranko Jovičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara