"Dejan Joveljić i Aleksa Terzić"
"Dejan Joveljić i Aleksa Terzić"

Joveljiću, evo ti drugara: Zvezda promoviše Terzića i Erakovića

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.12.17. | 17:35

Uz njih na pripreme sa prvim timom će i Veljko Nikolić

Dejan Joveljić i Aleksa TerzićJesen u omladinskoj konkurenciji obeležio je Dejan Joveljić, ali u „klasi 1999“ postoji još momaka od kojih na Marakani očekuju mnogo! Zimske pripreme u Antaliji biće idealna prilika da veliki korak u karijeri naprave levi bek Aleksa Terzić (1999. godište) i centralni defanzivac Strahinja Eraković (2001.godište).

Njih dvojica će uz pomenutog Joveljića i vezistu Veljka Nikolića tokom januara i februara biti pod budnim okom Vladana Milojevića i njegovog stručnog štaba.

Izabrane vesti

Aleksa Terzić je još od pionirskih dana jedan od ključnih igrača Zvezdine „klase 1999“. Reč je o levom beku koji stasom podseća na Milana Rodića.  Iza sebe ima odličnu jesen, oplemenjenu asistencijama ka Dejanu Joveljiću. Reč je o standardnom levom beku omladinske reprezentacije Srbije.

Strahinja Eraković

Za veliki napredak u karijeri nagrađen je i Strahinja Erakovića. Popularni Čupa je kadetski, ali je početkom jeseni prekomandovan u stariju generaciju. Tim Milana Lešnjaka je u tom periodu imao velike probleme u defanzivi, a pojavljivanjem Erakovića isti su u dobroj meri sanirani. Defanzivni red crveno-belih omladinaca je postao mnogo čvršći.

Odličan utisak Eraković je ostavio u večitom derbiju. Reč je o momku koji je letos potpisao profesionali ugovor. Važi za najtalentovanijeg defanzivca omladinskoj školi Crvene zvezde.


tagovi

Dejan JoveljićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara