Jović: Nisam bio na nivou, izvinjavam se onima koji su očekivali više

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.06.19. | 07:55

“Nije na meni da pričam koji je razlog neuspeha, to je na ljudima iz saveza i na selektoru”, kaže napadač Reala

(Od izveštača MOZZART Sporta sa Evropskog prvenstva)

Treći meč na Evropskom prvenstvu i poraz od Danske (0:2) Luka Jović je ispratio sa klupe za rezerve. Nije bilo potrebe da ulazi u igru znajući da su Orlovi unapred bili eliminisani, a sumirajući utiske posle mučnog izdanja Orlića u Italiji nije mu ostalo ništa drugo nego da se izvini naciji za debakl.
"Nismo ostvarili rezultat kakav smo očekivali. Dali smo svoj maksimum. Neki mogu da misle da je to tačno, neki mogu da misle da nije, mi znamo da je to tako. Jednostavno mnoge stvari se nisu potrefile, mnogi igrači nisu igrali u svojim klubovima minule sezone i doživeli smo krah na ovom prvenstvu. Svima nam je mnogo žao. Izinjavam se ljudima koji su očekivali mnogo više, nadam se da ćemo popraviti utiisak", istakao je Jović.  

Izabrane vesti

Novi napadač Reala iz Madrida nije želeo da govori o razlozima debakla na Evropskom prvenstvu.
"Nije na meni da pričam koji je razlog neuspeha, to je na ljudima iz saveza i na selektoru Đoroviću. Oni treba da analiziraju našu igru."

Na pitanje kako gleda na budućnost ovog tima, jer izuzev golmana Radunovića o sivma je iskrivljeno mišljenje posle prvesntva, Jović odgovara:
"Ja ne mislim da je tako. Iskreno. Ne mogu tri utakmice da uruše mišljenje o nečijem kvalitetu. Nadam se da ćemo svi da se dignemo posle ovoga. Naravno tu pre svega mislim i na sebe. Ja prvi nisam bio na nivou na koji sam navikao i koji se očekivao od mene, ali ne mogu tri utakmice da pokvare utisak iz čitave prethodne sezone."

Na pitanje da li je dobio poruke od prijatelja, Luka kaže:
"Jesam. Većina je razočarana i pitaju me šta se to dešava. Ali eto, hteli smo najbolje, nije nam se dalo, mnoge stvari se nisu poklopile i nama je najteže sada", zaključio je Luka Jović.

Foto: Star Sport 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara