Jović o transferu: Isključen sam iz svega, naučio sam lekciju...

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.03.19. | 20:23

"Mislim da možemo da ostvarimo pobedu u Portugaliji, ali ako budemo igrali kao u prvom poluvremenu protiv Nemačke", poručio trenutno najbolji srpski napadač

Gostovanje Srbije u Volfzburgu i prijateljski susret sa Nemačkom ostaće Luki Joviću u najlepšem sećanju. Reprezentativac naše zemlje i napadač Ajntrahta iz Frankfurta, o čijim bravurama i golovima govori čitava fudbalska javnost, sinoć je nakon prvog kontakta sa loptom zatresao mrežu i na taj način postigao svoj debitantski pogodak za seniorsku selekciju Srbije. I to ne protiv bilo koga, već protiv fudbalske velesile kakva je Nemačka. Manuel Nojer bio je nemoćan, samo je pogledom ispratio sjajan udarac glavom naše „devetke” na ovoj utakmici...
"Kada je lopta došla do mene znao sam da moram da šutnem perfektno, to sam uradio i zatresao mrežu". 

Luka je i pre duela na Folksvagen areni najavio da će naš tim dati sve od sebe da ostvari pozitivan ishod i pored činjenice da nam nedostaje nekolicina iskusnijih igrača.
"Kao što sam rekao, došli smo ovde da ostvarimo pozitivan rezultat. Svako ko dođe u Nemačku i odigra 1:1 sa njima, može da bude i više nego zadovoljan".

Izabrane vesti

Prisutni novinari nisu odoleli da upitaju Jovića o interesovanju Barselone, Bajerna i drugih evropskih giganta. Jednostavno, on i njegova budućnost trenutno su jedna od najvažnijih tema svetskog fudbalskog džet seta.
"Iskreno da vam kažem, isključen sam iz svega toga i ne razmišljam mnogo. U prošlosti mi je zbog sličnih stvari stvaran veliki pritisak, naučio sam tada lekciju i drugačije sada gledam na takve stvari. Ono što je na meni jeste da na svakoj utakmici dam svoj maksimum i budem najbolji na terenu. Ove sezone mi ide dobro, nadam se da ću tako i nastaviti".

Nakon vodećeg gola Srbije spiker je sinoć izgovorio ime i prezime našeg napadača, a veliki deo stadiona je to ispratio aplauzom. Jović je izuzetno cenjen među nemačkom publikom zbog fantastičnih partija u Ajntrahtu, a i tamošnji novinari su se pre utakmice raspitivali o njegovim budućim planovima, ali i privatnom životu mladog golgetera.
"Igram u Nemačkoj, tako da me publika bolje poznaje od ostalih naših igrača, što je i normalno. Veliko je zadovoljstvo bilo čuti ovacije. Što se interesovanja novinara tiče, o sportskim aspektima i poslovnom delu sam uvek raspoložen da razgovaramo, a što se tiče priča o privatnom životu, to čuvam za sebe".

O predstojećem duelu u Lisabonu...
"Mislim da možemo da ostvarimo pobedu na teškom gostovanju, ukoliko budemo igrali kao u prvom poluvremenu protiv Nemačke", zaključio je Jović.

Foto: fss.rs


tagovi

Luka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara