Jovičić brani protiv Borca, istina za Stojkovića - zdrav je, ali ima kartone

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.04.18. | 18:50

Crno-beli imaju stoprocentan učinak sa rezervnim golmanom

Posle pet meseci promena među stativama Partizanovog gola. Prinudna. Umesto Vladimira Stojkovića mrežu crno-belih u završnoj utakmici osnovnog dela prvenstva, protiv čačanskog Brocca (četvrtak, 17.00, besplatan ulaz) čuvaće - Marko Jovičić.

Do rokade je došlo usled činjenice da je reprezentativni golman na gostovnaju u Bačkoj Palanci dobio četvrti žuti karton u sezoni i sledi mu automatska suspenzija. Menjaće ga Jovičić, uz podsećanje da je prethodni meč za Parni valjak zabeležio upravo protiv Zebri, 29. oktobra u Čačku, kad je Stojković bio povređen.

Izabrane vesti

Predstojeći susret biće šesti ove sezone u kome će nekadašnji prvotimac Teleoptika braniti za Partizan. Svaki put s njim u timu crno-beli su slavili (Vojvodina 1:0, Rad 4:2, OFK Bačka 3:1, Zemun 3:1 i Borac 2:1).

Inače, iako su se pojavile glasine da je Vladimir Stojković protiv OFK Bačke povredio zadnju ložu, ta informacija nije tačna i izvesno je da će najbolji srpski golman biti na raspolaganju Miroslavu Đukiću već za 157. večiti derbi, 14. aprila na stadionu Crvene zvezde. Tome u prilog činjenica da je danas normalno trenirao u "Zemunelu".

Koje sve opcije ima stručni štab šampiona za prvom kolo plej-ofa pročitajte OVDE.

FOTO: Star spot, MN Press


tagovi

Vladimir StojkovićMarko Jovičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara