Gajas Zahid (©AFP)
Gajas Zahid (©AFP)

Jubilarno deseto pojačanje pred Humskom: Stiže nova "desetka", doskorašnji kapiten Ankaragudžua

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.08.23. | 20:33

Gajas Zahid večeras bi trebalo da dođe u Beograd

Početak nije obećavao, pojačanja su dolazila usporenim tempom, sa velikim zakašnjenjem, ali je Partizan blizu da ipak kompletira tim za aktuelnu sezonu. Jer kako javlja Telegraf, pred vratima stadiona u Humskoj je jubilarno deseto pojačanje u letnjem prelaznom roku – Gajas Zahid.

Reč je o ofanzivnom vezisti, koji igra na poziciji desetke, a koji među crno-bele stiže kao slobodan igrač pošto mu je ovog leta istekao ugovor sa Ankaragudžuom. Zahid je u protekloj sezoni nosio i kapitensku traku turskog prvoligaša, ali nije želeo da produži saradnju te je posle dve godine odlučio da napusti klub.

Izabrane vesti

Prema navodima Telegrafa, Zahid bi večeras trebalo da stigne u Beograd, a već sutra da obavi lekarske preglede. Međutim, fudbaler pakistanskog porekla, koji je za seniorsku reprezentaciju Norveške upisao dva nastupa, stigao je prekasno da bi zajedno sa novim saigračima optutovao u Dansku na prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Konferencije protiv Nordsjelanda.

Dobra stvar je pak da 28-godišnji vezista u ekipu Igora Duljaja stiže potpuno spreman, jer je otkako se rastao sa Ankaragudžuom radio na održanju fizičke spreme sa jednim klubom iz Norveške.

 Jer, valja napomenuti da igrač dolazi iz punog treninga, pošto je sa jednom od ekipa iz Osla prošao kompletne pripreme I sve vreme održavao formu, te bi, ako sve prođe kako treba, bio dostupan za revanš meč sa danskim klubom.

Seniorski fudbal po prvi put je iskusio u Valerengi, a posle pet godina provedenih u prvom timu norveškog klub preselio se u APOEL. Dve sezone bio je član Kiprana, s tim da je šest meseci igrao kao pozajmljen igrač u Panatinaikosu, da bi se potom obreo u Turskoj. U prvoj sezoni je sa Ankaragudžuom ušao u Super ligu, dok mu je u drugoj sa trakom oko ruke pomogao da završi na bezbednom 11. mestu.


tagovi

Gajas ZahidFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara