Junajted daleko od titula (©Reuters)
Junajted daleko od titula (©Reuters)

Junajted igra kao mali klub – malo uzbuđenja, ništa od trofeja

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.04.24. | 09:08

“Rvaju se sa Aston Vilom i Totenhemom, a i za njima zaostaju”, kaže stari namćor Roj Kin

Možda ni ove godine nisu u šampionskoj trci, ali bar su obezbedili rokadu na čelu tabele i skinuli Liverpul sa vrha. Sasvim dovoljno da Erik ten Hag izjavi da je ponosan na ekipu. I sasvim dovoljno da iznervira ionako nervoznog Roja Kina, koji nikako da navikne da gleda Mančester junajted sa tako skromnim ambicijama.

Ne toliko zbog rezultata 2:2 na Old Trafordu koliko zbog činjenice da ponekad izgleda da su se u Junajtedu svi pomirili sa tim da jednostavno ne mogu da pariraju Liverpulu, gradskom rivalu Mančester Sitiju i Arsenalu u borbi za najvredniji trofej Engleske. U prvom poluvremenu okršaja sa Redsima nijedan šut domaćeg tima?!

Izabrane vesti

Kin, član kluba u slavno vreme od 1994. do 2005. godine i za ovu priču bitnije sedmostruki osvajač Premijer lige, a jednom i Lige šampiona, takvo razmišljanje prosto ne može da prihvati.

Slušajte, očigledno je on (Ten Hag) popio dve čašice vina posle utakmice. Ne znam koliko je jako bilo vino, ali primetno je dobro raspoložen i divim mu se zbog toga. Očigledno je video nešto što meni promiče”.

Dakle, šta je to Kin video?

Mančester junajted igra kao tim iz sredine tabele, kao mali klub, koji ne zna dokle će da dobaci. Bude s vremena na vreme malo uzbuđenja, ali ako hoćeš da pokupiš veliku nagradu, da se boriš za trofeje, onda moraš da se ispružiš svake nedelje. Ovi igrači to ne rade. Izgubili su 12 utakmica, gol razlika u minusu. Nije to ni izbliza dovoljno”.

Za Siti, Arsenal i Liverpul kaže da su prilično daleko i završava…

Junajted se trenutno takmiči sa Aston Vilom i Totenhemom, za četvrto i peto mesto. I u ovom trenutku su prilično zaostali. Tako da ne vidim ovde ništa pozitivno. Možda sam ja samo star i namćor”. 


tagovi

Roj KinErik ten HagMančester Junajted

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara