Gonsalo Ramos (©Reuters)
Gonsalo Ramos (©Reuters)

Junajted uveliko razmišlja o januaru: Gonsalo Ramos već kontaktiran

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.09.22. | 08:25

Ten Hag želi napadača Benfike u svom timu

Antoni je došao, Kristijano Ronaldo ostao, Markus Rašford solidno počeo sezonu, a tu su još Entoni Marsijal, Džejdon Sančo i Entoni Elanga, međutim, na Old Trafordu žele dodatno da pojačaju napad.

Forma je u usponu, čini se da ekipa dobro upija zamisli Erika ten Haga, pa u Mančester Junajtedu uveliko razmišljaju o zimskom prelaznom roku. Mada se posle potrošenih 215.000.000 evra tokom leta, ne očekuje da će Holanđanin dobiti značajan budžet za januarsku pijacu, ali će mu klupsko rukovodstvo svakako ispuniti neke od želja.

Izabrane vesti

Među prvima na spisku navodno je Benfikin Gonsalo Ramos. Englezi, čak, pišu da je klub kontaktirao menadžere mladog napadača i da je spreman da plati 28.500.000 evra (25.000.000 funti) za transfer 21-godišnjeg Portugalca.

Ramos je u 71 nastupu za Benfiku dao 22 gola i sakupio devet asistencija, a ove sezone je u 12 mečeva već osam puta bio strelac i ima pet asistencija. Za njega je letos bio zainteresovan Njukasl, ali su se na severu Engleske odlučili za Aleksandera Isaka iz Real Sosijedada. Pisalo se i da ga želi Bajern Minhen, čiji su ga skauti primetili još 2019. godine.

Među golovima koje je Ramos dao ove sezone ističu se tri protiv Midtjilanda u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, potom je pogodio i protiv Dinamo Kijeva u plej-ofu, a u junu je u tri uzastopne utakmice pogađao za mladu reprezentaciju Portugala. Prošle sezone je u elitnom takmičenju bio strelac u četvrtfinalnom susretu sa Liverpulom, u kom je nešto kasnije završio njegov saigrač Darvin Nunjez. Od januara možda postanu rivali...


tagovi

Mančester JunajtedBenfikaGonsalo Ramos

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara