Junajted završio prvo pojačanje - stiže kapitalac u veznom redu za 50.000.000!

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.05.18. | 16:28

Đanluka di Marcio piše da je Murinjo praktično dobio Freda iz Šahtjora

Praktično je sve dogovoreno, Fred iz Šahtjora će biti novi fudbaler Mančester Junajteda, piše uvek dobro obavešteni Đanluka Di Marcio.

Brazilac bi trebalo da bude starter u triju vezista zajedno sa Nemanjom Matićem i Polom Pogbom. Đavoli su pokazali interesovanje za Sergeja Milinković Savića, ali nemaju nameru da potroše 100.000.000 evra koliko Lacio traži za Sergeja. Nebeskoplavi nisu uspeli da se plasiraju u Ligu šampiona, a Sergej ima ugovor sa Lacijem do 2022. godine.

Izabrane vesti

Za Freda je dugo zainteresovan i Mančester Siti, a Junajted je obavio već razgovore sa ukrajinskim klubom i predstavnicima Brazilca. Građani su ga videli kao dugoročnu zamenu za Freda.

Fred je pre svega defanzivni vezista koji može da igra i na poziciji levog beka, ima 25 godina i potpisao je dugoročni ugovor sa Šahtjorom do 2023. godine. Ipak, sada će ovog leta potpisati još jedan ugovor, samo sa Junajtedom.

Ovaj Brazilac je na spisku Brazila za Svetsko prvenstvo.

A želja Junajteda je da sve ozvaniči pre početka Mundijala. Klub sa Old Traforda će probati da mu spusti cenu ispod 50.000.000 funti, dok Šahtjor pokušava da dobije i veću sumu. Videćemo gde su se našli.

Junajted je pored Freda i Savića pokazao interesovanje za vezistu sa Obale Slonovače Žana Serija, koga još prate i Arsenal, Čelsi i Siti, a Siti prati i Žoržinja iz Napolija. Đavolima je interesantan i Tobi Aldervajreld.

Murinjo bi mogao da se oprosti ovog leta od Matea Darmijana koji bi trebalo da pređe u Juventus, a i Maruan Felaini je na izlaznim vratima kluba.

Foto: Action images


tagovi

FredLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara