Aleks Teljes (©MUFC)
Aleks Teljes (©MUFC)

Junajted žrtvovao početak sezone zbog 2.000.000 – stigao Aleks Teljes

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.10.20. | 19:53

Panika na Old Trafordu... Opet

Neka sila pred kojom su pucali protivnici, danas klub koji ume da marketingom zaradi pare, ali i navijače dovede na ivicu nervnog sloma. Posle još jednog traljavog početka sezone Mančester junajted opet panično kupuje, pohvalno je bar to što su večerad doveli igrača za katastrofalnu odbranu. Posle višemesečnog natezanja iz Porta je stigao Aleks Teljes i potpisao ugovor na četiri godine uz opciju da se saradnja produži na dodatnu sezonu.

Teljes je od početka prelaznog roka na meti giganta sa Old Traforda, ali je Junajted bio poprilično plašljiv u pregovorima pošto su im svi govorili da je ludost platiti 20.000.000 evra za beka kome narednog leta ističe ugovor.

Izabrane vesti

Međutim, Porto se kockao i – isplatilo mu se. Neće baš izvući 20.000.000 evra, ali će prema navodima ugledne A Bole zaraditi 15.000.000 fiksno, dok bi sa premijama cena transfera mogla da naraste i na 18.000.000. I opet, za beka kome je sledeće sezone isticao ugovor – puna šaka!

Inače, Teljes bi u Junajtedu trebalo da se za mesto startnog levog beka porva sa Lukom Šoom, dok bi u ovim završnim satima poslednjeg dana prelaznog roka mančesterski klub trebalo da potvrdi i Edinsona Kavanija, dok situacija nije tako jasna kad su u pitanju 18-godišnji Fakundo Pelistri, pa i Ismaila Sar.

Votford je naime odbio Junajtedovu pozajmicu uz pravo Sarovog otkupa za 25.000.000 funti, insistira na prodaji odmah i to za 45.000.000 pa se čini da je taj posao propa. Kao što je sve izglednije da neće Junajted uspeti da dovede ni Usmana Dembelea iz Barselone.

Atalantin 18-godišnjak Amad Traore bi trebalo da stigne u januaru, Italijani tvrde - za 40.000.000 evra!

Za sada pak Teljes i Doni van de Bek, verovatno i taj Kavani, jasno vam je svima da je Mančester junajted i dalje svetlosnim godinama daleko od tima konkurentnog za titulu u Premijer ligi.


tagovi

Aleks TeljesLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara