‚Džordan Pikford
‚Džordan Pikford

Junajtedove muke: Napoli odbio 90.000.000 za Kulibalija, za Pikforda 67.500.000

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.11.18. | 12:16

Ako De Hea ne prihvati novi ugovor..

Rezultati loši, igra još gora, pa je i za očekivati da ćemo ovog zimskog prelaznog roka čitati sve i svašta o željama Žozea Murinja i Mančester junajteda. Međutim, nije krenulo baš dobro. Dve teme danas dominiraju ostrvskom štampom kada je Junajted u pitanju: Kalidu Kulibali i Džordan Pikford.

Što se tiče ovog prvog, nije tajna da Murinjo traži štopera, pa smo već slušali konekcije sa Nikolom Milenkovićem, pa Tobijem Aldervajreldom, Dijegom Godinom, Milanom Škrinijarom, čak i Gerijem Kejhilom. Međutim, sada je Kulibali aktuelan i nije samo glasina.

Izabrane vesti

Rimska Republika navodi da je na adresu Napolija stigla konkretna ponuda od 90.000.000 evra, ali da gazdi Aurelio De Laurentisu na pada na pamet da se odrekne jednog od najboljih štopera Evrope za manje od 100.000.000 evra. Baš nedavno je Kulibali potpisao novi ugovor do juna 2023. i sada se De Laurentisu ne žuri, a zainteresovanih klubova – koliko voliš. Tu su i Real, Barselona, Mančester Siti, Bajern... Dovoljno da De Laurentisu pruži komfor da se predomišlja i cenka.

Sa druge strane, Murinju polako curi vreme, a posebno kad govorimo o golmanu. David De Hea uporno odbija da produži novi ugovor i već i na Old Trafordu gube nadu da će uspeti da Španca zadrže. Nije to još nemoguće, ali moraju u Mančesteru da se spremaju i za najgori scenario, pa otud danas Džordan Pikford na naslovnim stranama.

Murinju se dopada što ume da igra i nogom, ali je problem što je i on baš u septembru potpisao novi, šestogodišnji ugovor sa Evertonom. Sa platom od 4.000.000 funti godišnje jedan je od plaćenijih na Gudisonu što znači da ne bi bio jeftin. Spekuliše se da ga Everton ne pustio za manje od 67.500.000 evra.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Kalidu KulibaliDžordan Pikford

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara